![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
View Poll Results: Slintá a zvrací Vá¹ pes v autì ? | |||
Ano, v¾dy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 39.06% |
Jen zøídka |
10 | 15.63% |
Nikdy |
29 | 45.31% |
Voters: 64. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Já mám tu zkušenost (jezdíme teda hl busem a vlakem, auto nevlastním), že pejsek mi zvraíc jen když předtím dostal najíst. Tak prostě nedostane a je to v pohodě. Slintá trochu, to ano, ale jsme zvyklá brát utěrky a utírat.
Po minulé zkušenosti, kdy pes zvracel v buse a jelikož měl košík, tak samozřejmě zvracel do něj a následně s ním třásl (takže vše lítalo okolo zvláště na cizí zavazadla ![]() Jinak jí rozhodně nenadávám za to, že je jí blbě v buse! Chudák pes, má stres a blivno z jízdy, za což samozřejmě vůbec nemůže, a já jí ještě budu dál stresovat...? PS: Mrně je zvyklá v buse normálně ležet a chrápat a stejně zvrací, tak si myslím, že ta poloha nemá někdy až takový vliv... Last edited by Bára; 06-05-2010 at 12:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Tak to, že nedáš psu najíst před jízdou je naprostej základ, ale někde to prostě nestačí.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Jo to chápu...spíš jsem chtěla uvést jen příběh ze života...jak zvracíme my
![]() Ještě mi byly doporučovány nějaké bylinné kapičky, možná by něco věděl veterinář..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Tak to u nás už jsem na fintu přišla... V autě stačí cizí pes a je po slintání, protože si Firouš hraje na frajera, který v autě prostě necintá
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
u nas se zvraceni nijak nezlepsilo. jeli jsme uz zpet z jeseniku a ja jsem ji dala nazrat,protoze jsem myslela,ze cestou zpet bude spat,jako vzdy,ale ona nee.takze na sedacce pristal v serpentinach kus ovce,konzerva a protoze se jeste ten den vyvalela v mrtvole,tak cesta domu byl uzasny zazitek. jo a jeste se stihla i pokadit.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
ja nejsem vasniva ridicka,ja nejsem vubec zadna ridicka,nastesti mam na to lidi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|