![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
No i mam wytlumaczenie. Okazalo sie, ze spory miedzyludzkie okazaly sie dla "bojownika" wazniejsze niz zycie psa...
Grzesiek, nalezalam do tego grona naiwniakow, ktorzy dali sie nabrac na Twoja chec pomocy i troske o psy... NIGDY WIECEJ!
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Margo możesz wyjaśnić??? Myslelismy że jest z Ola od Honey????
![]() |
![]() |
#3 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
A tyle było gadania i stawiania pomników, a zapłacił za to pies, jak zwykle
![]() Od takich ludzi jak najdalej, bo tli się nadzieja a trafia się-jak najgorzej... ![]() jestem w szoku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
to ... bardzo dziwne i nie smaczne i ( nawet chore) wyglada to:
http://wolfdog.org/dbase/d/8037# dodawanie fotek psa, ktory uspiony kedy? wedlug daty fotek to bylo zrobione "na teras" i nic o tym nie mowic? Jasne dostanemi odpowiedz ze "to nie ja, to moja zona" .... naprawde smutne i bardzo brudno zrobilo sie, kedy w ambiciach liudskich przegral pies na "zlosc wrogu, bo nie powiem co wiem" Last edited by wolfin; 24-03-2010 at 21:08. Reason: blad |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Uśpiony????????????
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
nooo ja narazie nie moge w to uwierrzyc z tego co jest napisane jak by wyglada na to. ale mam nadzieje ze to tylko " funny" jednego czlowieka.
O to czy zyje czy nie moze tylko powiedziec liudzie, ktore jego widuja.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
To już jakaś dewiacja, brak słów
![]() |
![]() |
![]() |