|
|
|
|||||||
| Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Moderator
|
Quote:
![]() Já jsem před lety zavítal na její cvičák (tehdy to bylo někde u Rudné za hřbitovem). Viděl jsem tam půlroční labradory, které učila přivolání tak, že zavolala a když pes nereagoval, najednou zavyl a vyskočil metr do vzduchu. Poté jsem si všiml, že má na krku elektriku. Nejsem nepřítel elektrického obojku, ale všeho s mírou, ve správném věku, ve správný čas a na správném místě. Tím a její exhibicí na našem dětském dnu jsem si o ní udělal jasný obrázek. Last edited by Pavel; 03-03-2010 at 18:55. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Je to hnusný, ale v tomhle případě mi to přijde dost ujetý. To, že má slepeckej pes po blbým nápadu (a kdoví jestli po něm) natržený ucho je problém na rozmáznutí všude, ale s lidma, který zkazej tři vychovaný psy se dělaj rozhovory. Beru, že je skoro slepej, ale co já znám, tak vím hned o dvou reprezentativnějších slepcích (úplně) a jejich psy nevyjímaje. Jestli tohle je reklama pro Helppes, tak ať si to sežerou tady a následně i ve Světě psů pokud tam otisknou reakci.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Taky jsem přívržencem názoru, že bys jim měl pěkně od plic odpovědět. Když budeme pořád mlčet, bude se do nás pořád kopat. A do vlčáků já kopat nedám.
(A už vůbec ne do Akeenaha, o kterém všichni víme, že se na něm dá dříví štípat a on ještě poděkuje.)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
P.S. Aplikujeme příznačně nazvaný "Náhubkový" zákon - Pavel nám jistě rád zjistí (nebo spíš poví) jak se příslušný zákon, sbírka a paragraf jmenují, že jo?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Pamatuji si jak mě to tenkrát Adrian vyprávěl,jako žhavý "zážitek".
I já bych byla pro se ozvat. Ale žel souhlasím s Adrianem,že by to byl boj s větrnými mlýny naše - jeho reakce by se setkala s obrovskou akcí.. ...jsem přesvědčena, že by se harpye do Adriana pustili a vytáhli patřičnou fotodokumentaci a "důvěryhodné" svědky, kteří by to potvrdili... A odnesl by to opět zase Adrian už z principu budou "media" stát za harpyema ! ps. tímto prosím nehážu všechny "harpye" do jednoho pytle I já znám spoustu perfektních "sloužících" psů a vím jaká obrovská dřina je za tím! Jedná se jen o tento případ!!! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Jo tak tahle paní tam byla taky, ale hlavní slovo měla žena kolem 50 obarvená na kaštan. Oni mi pak tvrdili, že tento pes není z jejich centra a že jen poskytli majiteli jejich postroje.
Stejně je zvláštní, že lidé pracující v humanitárních organizacích jsou často dost prolezlí zlobou vůči všemu v jejich očích nedokonalému. Protože bydlím ve stejné části Prahy jako je středisko výcviku slepeckých psů, tak je dost často potkávám při treninku, v metru nebo u veterináře a i ty dorostenky co tam chodí venčit se většinou chovají docela arogantně vůči okolí Ale asi máte pravdu.Pár prokazatelných drobností, které pro vnímavé rozhodí celkovou věrohodnost, bych tam možná poslat měl. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Adriane, taky si myslím, že by to za odezvu stálo.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Member
|
Quote:
|