|   |   | 
| 
 | |||||||
| Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  17-02-2010, 15:59 | #1 | 
| Junior Member Join Date: Aug 2009 Location: Wolne Miasto Gdańsk 
				 |   

Gratulację! Wspaniała akcja ludzi o wielkich sercach zakończona sukcesem. Jeszcze nigdy tak niewielu nie zrobiło tak wiele dla tak niewielu. Trzymam kciuki za dobrą socjalizację oraz szkolenie! | 
|   |   | 
|  17-02-2010, 18:57 | #2 | |
| VIP Member |   Quote: 
  I gdy trzeba to zawsze mozna bylo liczyc na ludzi od wilczakow - to nie pierwsza taka akcja, choc wiekszosc odbywa sie priwami i troche poza forum. Co nie zmienia faktu, ze dzieki ludziom z forum kilka wilczakow "z wyrokiem" zyje sobie szczesliwie do dzis. 
				__________________ | |
|   |   | 
|  17-02-2010, 19:21 | #3 | 
| Senior Member Join Date: Sep 2008 Location: Sosnowiec 
				 |   

xmartix - Marta - wypracowałyśmy wzajemne zaufanie, a to w takich akcjach najważniejsze   "Nasza" PANI asp. sztab. Anita Guzek  nie tylko policjantka, ale też wielka psiara udowodniła nam, że jednak warto mieć zaufanie do policji  Karolinka - jesteś wielka, pojawiłaś się w chwili podłamania mojego (albo to taki babski czas był  ) zapaliłaś wielkie zielone światełko w kierunku ratowania wilczaków w potrzebie - Twoja skuteczność działania jest 100% - jednocześnie tak jak inni ludzie z BW  (też zamieszani w akcję) potwierdziłaś, że Daniel dobiera właścicieli  wilczaków naprawdę wspaniałych  Mam nadzieję, że będziemy miały okazję spotkać się w realu i osobiście Ci pogratuluję  Bardzo dziękuję Wam za szybki odzew z chęcią niesienia pomocy (nie potrzebne było tylko to obgadywanie online) - to pierwsza udana akcja  mam nadzieję, że nie będzie już musu podejmowania kolejnych  DZIĘKI LUDZISKA - DOBRZE, ŻE MACIE SERCA   | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |