![]() |
![]() |
|
Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ahoj Lubo, tedy to je opravdu nezvyklá dvojka. A afgáňák coby tažný pes.....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
ahoj hanka
ten afgan behanormalne s haskacmi v treningu, a bavi ju to |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ptám se proto, že afgán je sprinter na krátké tratě a tohle je něco úplně jiného. Ale co, lepší než afgán na gauči
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj,
tady máte toho mýho letitýho lenocha..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Ahoj,
trochu OT, ale dneska dopoledne jsme se bavili o tom, udělat pro KCHČSV video třeba na půl hodiny, které by naše milované plemeno reprezentovalo. Mám k dispozici několik moviemakerů, kteří by byli ochotni pomoct, jde jen o to mít dostatek materiálu. Bylo by fajn, kdyby tam byla poslušnost, obrana, stopování, mushing, záchranařina a cokoliv na co si kdo vzpomene. Když by se ozvalo dost lidí, mohli bychom to začít dávat dohromady v jiném vlákně. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]()
Dobrej napad, jsem pro, jen smele do toho.
akorat kvalitni realizace je fakt orisek, ono by to ani nemuselo byt ani pul hodiny , dobrej prezentacni snimek cca 5 minut by byl pro prezentaci plemene dostatecny. Videl jsem kdysi dokument rakouske televize nemecky ovcak, a tam bylo nase plemeno zmineno ovsem ne moc lichotive. Lada Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |