Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Kluby CzW i prawo

Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy...

Thread Tools Display Modes
Old 04-02-2010, 14:34   #23
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by szasztin View Post
Ja myslę że trzeba okreslić miejsce i czas spotkanie GI. Np w marcu i gdzieś w środku Polski.
Zaprosić hodowców - wysyłając list -mailem lub pocztą i poczekać na potwierdzenia. Poprosić hodowców o przygotowanie własnych pomysłów na klub itd.
Natomiast włascicieli wilczaków zapytać sie ( na forum) kto w tym terminie chce brać udział w takim spotkaniu.
Jak znam życie - na poczatku 50 osób bedzie chciało przyjechać - a przyjedzie 10.
Ja moge pomóc w szukaniu jakiegoś miejsca. Moge wysłać cześć zaproszeń. Fajnie byłoby w maju ruszyc ze zbieraniem deklaracji. Tym bardziej że zaczynają sie spotkania i wystawy i bedziemy cześciej sie spotykać.

Licze bardzo na pomoc Daniela
W 100% sie zgadzam... Jesli ma powstawac klub to kazdy ma miec prawo w nim dzialac i kazdy moze brac udzial... To samo dotyczy GI....

Jesli chodzi o zbieranie deklaracji to kazdy z nas wie, czy bedzie chcial w nim byc - wiec poczatki beda szybkie...

Co do spotkania - warto, aby czas byl tak wybrany aby jak najwiecej osob moglo wziac udzial... Moja propozycja to troche cierpliwosci i np spotkanie w Lodzi na majowke? Albo termin przed wystawa... Wtedy wszyscy mamy wolne, pogoda zwykle dopisuje (i nie ma ryzyka, ze snieg zasypie drogi), no i to centrum Polski, wiec kazdy bedzie mial blisko...

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP

Last edited by z Peronówki; 04-02-2010 at 14:42.
z Peronówki jest offline   Reply With Quote

Posting Rules