Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > ČSV v nouzi

ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích...

Thread Tools Display Modes
Old 03-02-2010, 13:51   #29
Helenasotis
Junior Member

Helenasotis's Avatar

Quote:
Originally Posted by RadeKKK View Post
To jsem ráda, když můj názor bereš jako chytré kecy.
To bude asi hodně velké nedorozumění...

Narážela jsem na připomínky v jedné z odkazovaných diskuzí v příspěvku od Feli http://www.wolfdog.org/forum/showpos...2&postcount=24 - odkazy jsou ale odstraněné, takže ani nevím kde přesně to bylo (czpes?), ani kdo přesně to psal (stejně to bylo pod přezdívkou, nikoli pravým jménem). Ty "chytré kecy" byly o tom, že na kl. stránkách není ani fórum, kam by taková věc šla dát, že sekce ČSV v nouzi na nich byla jen chvíli, jak se Klub staví k takovým věcem macešky a já nevím, co ještě (prolétla jsem to na rychlo očima, otrávilo mě to, zavřela jsem to).
Ano, na kl. stránkách nebyla znovu obnovena sekce ČSV v nouzi - stejně, jako jsem v počtu JEDEN administrátor na celé stránky nestihla a nestíhala obnovit spoustu důležitějších částí webu (jako třeba kompletní výsledky svodů a bonitací a další), které díky opakovaným útokům a tomu poslednímu opravdu "úspěšnému" začátkem r. 2008 vzaly komplet za své. Stejně jako v počtu JEDEN admistrátor není reálné provozovat fórum...

Tož asi tak.... Vůbec nechápu, Jiřko, proč sis to vztáhla na sebe??

Helenasotis jest offline  

Posting Rules