|
|
|
|||||||
| Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
Ja polecam połączenie Jakuszyc z Harrachovem. Fantastycznie przygotowane trasy zarówno biegowe jak i zjazdowe (bieganie po wyratrakowanej trasie to bajka). Śnieg pewny jak w Alpach. Jak jest dużo śniegu to są na trasach takie śnieżne bandy, że pies może biec tylko do przodu, więc łatwiej nauczyć ciągnięcia. Byłam dwa lata temu na wielkanoc i było super. Szklarska nas zawiodła-ceny, trasy, wiaaaatr lodowaty jak to na Szrenicy, ale zjazdówki uratował Harrachov.
Last edited by jefta; 30-01-2010 at 17:17. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Wilkokłak
|
Quote:
Co dobre szybko się kończy i właśnie dzisiaj wróciliśmy z Karkonoszy. Jakuszyce są rzeczywiście przecudne! 50 km świetnie przygotowanych tras biegowych w pięknej okolicy, jeśli tylko kondycja pozwala. W Harrachovie też fajnie. Można całkiem przyzwoicie pozjeżdżać, ale odnoszę wrażenie, że i tam trasy biegowe są chyba nawet fajniejsze od tych zjazdowych. Część z nich zresztą jest połączona z Jakuszycami. Parę zdjęć będzie, jak się ogarniemy, ale niewiele i nie najlepszej jakości, bo trochę trudno jeździ się na nartach i robi zdjęcia. W każdym razie chcemy tam wrócić latem, bo już mam w głowie parę wycieczek pieszych (dogtrekking? |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Plessowy wilczak
|
Ja już czekam na zdjęcia
|