|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Jak patrze na Eurego, te jego oczy płonące to zaczynam się niepokoić. Myślałem, że takie szaleństwo z czasem jego córeczce minie, a tu chyba zonk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Konrad jak zwykle fajne opisy ![]() Aga - no wreszcie dodałaś te piękne foty ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tmave Zlo
|
![]()
Palma odbija.
![]() ![]() Dama ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Wiewiórka Wredna
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wilkokłak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Zimowy Baaj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Tegoroczna zima pełna jest niespodzianek, tereny zalewowe nad Wisłą przeistoczyły się w idealnie gładki i śliski lód i Chey, który uwielbia łazić po lodzie...tym razem wymiękł
![]() ![]() ![]() nie było nawet jak wbić pazurów dla lepszej przyczepności ![]() ![]() jedyny ratunek w odrobinkach śniegu na lodzie ![]() ![]() nieopatrzne wejście (wślizg) na lód ![]() ![]() próba okiełznania nieprzyjaznej nawierzchni... a na koniec.. miły mieszkaniec (tymczasowy) nadwiślańskich terenów: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Michał - telepatia! W zeszłym tygodniu jak byłam na szkoleniu z Inti to Zula dopytywała się jak tam idzie Żanecie, jak postępy. I proszę jak w tym tygodniu ją spotkam to z ręka na sercu będę mogła powiedzieć "Rewelacyjnie
" Widzę że Baaj świetnie biega z koziołkiem i mam wrażenie że sprawia mu to przyjemność! BRAWO! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Wlasnie mialam napisac, ze dawno tu nie bylo takich zdjec.
Super ![]() Ja moge na razie co najwyzej z innym koziolkiem zrobic - drewniane zjedzone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
To czesto spotykany "ruch" wilczaka..... Mi zawsze kojarzy sie ze sposobem poruszania sie innego zwiarzatka....
![]() ![]()
![]() |
|
|