|
|
|
|||||||
| Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Moderator
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Cvičáky mají přidělený fialový špendlík, ale koukám, že je tam zatím jen jeden
Takže klidně přidávejte. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Dnes jsem přidal další výborný cvičák nacházející se v České kamenici
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Muze mi nekdo prosim sdelit jak se da takova vlajecka smazat??Objevila jsem tam totiz jednu a tu samou asi 4x..a smazat ty 3 proste nezvladam
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Nedávno se na mapce objevila Cedra Grey Střípek snů, ale nikde žádný kontakt, nemáte někdo nějaký?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Já se taky přidám s pátráním
Už v létě jsme u nás v Jablonci nad Nisou potkali slečnu s údajně dva a půl roku starým psem ČSV... prý mu říkají nějak jako Áďa, nevím přesně, a mají ho odkudsi od Sázavy, skutečné jméno ani CHS jsem se nedozvěděla. Od té doby čekám, že se zase někde potkáme, abychom si domluvili společnou vycházku, protože Dingo si s tím psem dost rozuměl a slečna byla taky ohromě milá, ale nepodařilo se. Dneska je prý potkal přítel a psiska si zase perfektně hrála, ovšem zeptat se na nějaký kontakt nebo aspoň zjistit, co je to za psa, ho samozřejmě vůbec nenapadlo:/ Vím že indicie volací jméno Áďa (možná nějak podobně), původ od Sázavy, nynější bydliště Jablonec nad Nisou a věk cca 3 roky, jsou dost chabá vodítka, ale nemáte někdo nápad, co by to mohlo být za psa? Dík.
|
|
|
#7 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
V levém sloupci si zaklikneš příslušný odstavec, nahoře klikneš na "Upravit" a v rámečku, který se ti objeví na mapě dáš "Smazat".
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Napada Te neco???
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
sksu sa prekliknut na druhu stranu (lavy stlpec dole)
to je ten problem co som spominal vyssie - uz je tam tych vlckov tolko ze sa na jednu mapu nezmestia |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Dnes odpoledne jsem při průjezdu Strakonicemi potkala mladšího muže s hezkou světlou fenkou ČSV u zdejšího letiště, ale nevím kdo to je. Neznáte někoho, kdo by to mohl být? Na mapě není označen nikdo v okolí krom nás...
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
|
pravda...
mne to islo kliknutim na prave tlacitko - otvorit na novej karte (profesionalna deformacia) priamy link http://www.google.com/maps/ms?ie=UTF...=200&start=200 Last edited by pato_garzik; 16-11-2011 at 13:53. |
|
|
|
![]() |
|
|