Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Różne

Różne O wszystkim co jest związane z CzW

Thread Tools Display Modes
Old 24-03-2005, 16:12   #12
Narvana
love and terror

Narvana's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gaga
Zaraz zaraz..Narvana......to napisz dlaczego sie nastawilas na suke? Co konkretnie za tym przemawia?
Bo tak
Co konkretnie? Hmm
Wielkosc-suczki sa mniejsze a to przemawia do rodzicow i do mnie-jak bedzie miec leciec na grzbiet latwiej bedzie mi suke przewrocic No i do tunelu w agility sie zmiesci
To tak zartem
Hmm
No i napewno to ze prawie zawsze suczki sa bardziej ulegle niz samce Nie ma az takich klopotow z dominacja itp itd ... Wiem ze to nie jest zasada ale zawsze moge miec latwiej a ze bede poczatkujacym nie chce narobic bledow
Zrestza mam juz suke i chyba bym nie dala rady jak Trejsi mialaby cieczke i mialabym samca w domu
Ja zawsze tez chcialam miec psa wlasnie po to aby nie miec klopotu z cieczka... To chyba tyle
Ale...na poczatku jak sie zakochalam w rasie to mi wszystko jedno bylo co bede miec z prostej przyczyny:
jesli bedzie super szczeniak tzn taki do zabawy z czlowiekim chetny do pracy itp to biore psa! Jesli bylby najlepszy z miotu bo dla mnie przedewszystkim liczy sie charakter (tzn taki do sportu) i zdrowie Wyglad raczej mi zwisa chociaz P1 bym chciala! Hihi To chyba juz naprawde tyle

Posting Rules