![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Bardzo wszystkim dziekujemy
![]() Kluski maja sie dobrze - tylko spia i jedza. Maja juz wielkie mleczne brzuszyska i caly czas daja znac, ze sa z nami - poprzez pomruki, piski i inne takie ![]() Zmora czuje sie dobrze. Dopuszcza nas bez problemu do maluchow, ale w koncu razem rodzilysmy, wiec razem musimy przejsc przez cala reszte. Spimy sobie razem w sypialni, a reszta stada z moja druga polowa jest na wygnaniu w salonie ![]() Aktualnie dumny tatus buraczy sie pod plotem, bo tylko to mu pozostalo - mamuska pokazala mu swoj garnitur zebowy i na tym zakonczyl odwiedziny u dzieci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
I jeszcze kilka fotek:
Wiecej zdjec u nas w galerii http://www.wilczyomen.pl/galeria/mai..._itemId=193739 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Maluchy skonczyly tydzien, wiec mialy "mala" sesje:
Sung'manitu tanka Scylla (bez Harybdy ![]() Sabat Sajgon I moj ulubieniec Smok ![]() Wiecej zdjec jak zwykle w galerii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
he he smok rosznie na ... SMOKA
![]() fajne fotki, narazie to spokoj masz, poczekaj jescze 2 tygodnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Piękne są! Super fotki!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
love and terror
|
![]()
Juz sie nie mozemy doczekac, az je wysciskamy w Sylwestra
![]() Garuda tez sie cieszy-ona lubi matkowac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wiewiórka Wredna
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ----------------------------------------- Mam jeszcze dwie fotki. Strzyga dzisiaj zostala dopuszczona na blizsza odleglosc i mogla poobserwowac grubasy: ![]() I jeszcze moja ulubiona fotka - WYZIEW ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|