|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Stuknij się w klawiaturę i nie pogrążaj bardziej. Osiągnąłeś dno absolutne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Distinguished Member
|
![]()
Grzegorz, no prosze Cie! To az zalosne. Ile Ty masz lat? 15? Jesli Ci sie wyjatkowo cos niepodoba - zignoruj (czy mi wypada to pisac?). Nie chcesz uchodzic za kogos nieinteligentnego, a wciaz zachowujesz sie zupelnie tak, jakbys o to wlasnie zabiegal. Ojej!
Czy kazdy temat na forum musi sprowadzac sie do klotni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Mnie możesz sobie próbować obrażać do woli. Nie uda Ci się. Nie każdy jest w stanie mnie urazić. Natomiast proponowana zabawa w obliczu uwagi w temacie a tym samym skandaliczny brak jakiegokolwiek szacunku wobec wspomnianego-skreśla Cię jako człowieka. Na ściągnięcie mnie do swojego poziomu nie licz. Nie doczekasz się. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Gaga, sorry, ale każdemu z nas ktoś kogoś zabił
![]() ![]() P.S. "Ciesz się z tego co masz, albo przynajmniej się śmiej" ![]() I osiągnęłam dno!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Distinguished Member
|
![]()
Z calym dystansem do swiata, a nawet (czy tez przede wszytskim) do samego siebie, sa jednak tematy, z ktorych smiac sie chyba niewypada. I nie istotne, czy dotyczy to psa Hitlera, jego hemoroidow, czy czegokolwiek innego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
złośliwy krasnolud
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#8 |
Distinguished Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Wilczakrew, nie mogę zrozumieć, o co tu chodzi /i kto-tak naprawdę- rządzi na tym forum i stoi na straży „jedynie słusznej drogi” ->"Trzeciej Drogi"/.
Analizując kolejne posty „świętego oburzenia” zachodzę w głowę o co chodzi.... Margo rzuca zdjęcia wrednej Evitki i podziwiamy owczarki /z maską, bez maski -bez różnicy/. Skomentowałam to zniesmaczeniem względem nazizmu. Podrzucono zdjęcia Hitlera /z hemoroidami czy bez –też bez znaczenia/. Trochę komentarzy, trochę prześmiewania się. Nagle: bęc! Kogoś zatkało: >Zbrodnie przeciwko ludzkości to ubaw po pachy?< Ci, którzy "pociągnęli" temat nie śmiali się ze zbrodni przeciw ludzkości, ale wykpiwali/szydzili/nabijali się ze sprawcy tych zbrodni. >Są jednak tematy, z których śmiać się chyba nie wypada< -Tak, gdybym nabijać się z AK-owców, ofiar Oświęcimia, zagłodzonych przez reżim stalinowski milionów braci ze Wschodu, ofiar Evity /z pięknymi owczarkami/ czy Che /tak dzisiaj „trendi”/, głodujących dzieci, eutanazji, skrobanek, kalectwa –tak, to było by niesmaczne/obrzydliwe/nie ludzkie. Nasze zachowanie jest „be”, a rozpoczęcie tematu ściśle związanego z neofaszyzmem jest „cacy”.....>dno absurdu< >Na ściągnięcie mnie do swojego poziomu nie licz< -to bez komentarza. Chociaż, nie wiedzieć czemu, przypomniało mi się, jak znajomy po usłyszeniu takiego tekstu zripostował: „aby zejść z drzewa na ziemię potrzeba dobrych paru lat ewolucji”. Ja, oczywiście, nie odważyłabym się na taki brak zasad kultury.... Nie chce mi się prowadzić wojny z kimkolwiek, nie chcę kogokolwiek urazić. I mam nadzieję, że moi wrogowie nie zniżą się do mojego poziomu, by odpowiedzieć /bo temat, oczywiście, już zamknięty/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Wilkokłak
|
![]() Quote:
Czy nie na tym właśnie polega idea (nie mylić z ideologią ![]() PS Quote:
No ja w każdym razie nie czuję się Twoim wrogiem, więc może jednak reakcja na Twojego posta zostanie mi wybaczona. ![]() Nie wiem też, skąd po tak krótkim w sumie pobycie na forum zaraz takie wnioski odnośnie posiadania wrogów itd. Albo Ty patrzysz na ludzi przez zbyt czarne okulary, albo ja przez zbyt różowe. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]()
Podpisuje sie pod Grinami... (tylko prosze mnie nie szufladkowac, ze tak robie, bo to mamy w kontrakcie...
![]() ![]() Quote:
Udziela sie tutaj wiele osob i zdania niektorych czasem diametralnie sie od siebie roznia. Co dla niektorych bedzie smieszne, dla innych bedzie straszne. I kazdy ma prawo napisac wlasne zdanie, kazdy ma prawo swojego zdania bronic. Sama pamietam szok wlascicieli z Niemiec, ktorzy wpadli do nas na kawke. Wlaczylam telewizje muzyczna, poszlam gotowac wode, wracam, a oni z oczkami jak spodeczki gapia sie w ekran... na ktorym leci jeden z Kartoonow (ten o Hitlerze). Cos co u nas jest popularna kreskowka, u nich w kraju byliby nie do pomyslenia. ![]() Wiec zamiast mowic o silach nieczystych rzadzacych tym forum moze lepiej zaczac DYSKUTOWAC. ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
1.Witaj Grin
Dziękuję, że nie czujesz się moim wrogiem -czytuję z przyjemnością Twoje wypowiedzi i podobają mi się, bo w wielu z nich odczytuję swoje myśli i spojrzenie na różne kwestie. ![]() 2.Witaj Z Peronówki Szanowna Margo-to co napiszę, nie traktuj proszę jak podlizywania się, ale jako suchy fakt /nikomu nigdy się nie podlizuję -ot, taki krnąbrny charakterek ![]() To forum znam od kilku ładnych lat -zanim kupiłam Lailę musiałam najpierw poznać dokładnie rasę i jej uwarunkowania. Dzięki forum właśnie tak na prawdę poznałam wilczaki, a przede wszystkim dzięki Wam -Peronówce /artykuły, full wiedzy, prekursorzy/. Teraz, gdy wdepnęłam w forum, bardzo lubię czytać Twoje wypowiedzi -są merytoryczne. Przede wszystkim merytoryczne /dzięki za ostatnią wypowiedź -czytałam ją z przyjemnością i po analizie wiem, że miałam pochopne podejście: wszystko zależy od ludzi a nie od ustroju i polityki.../. Większość Twoich wypowiedzi sprawia, że ma się ochotę dyskutować. Dyskutować a nie kneblować adwersarza. >Stuknij się w klawiaturę i nie pogrążaj bardziej. Osiągnąłeś dno absolutne< -to nie była dyskusja, dla mnie to było prymitywne przywalenie "z buta". Jestem nastawiona na tolerancję w dyskusji, ale nie na zamordeistyczny tolerancjonizm. Ty najlepiej wiesz /jesteś tu od początku!/, że są tu grupy bezwzględnie się zwalczające /żeby to był jeszcze bojkot wypowiedzi, to OK, ale jest zwykłe chamstwo.../. Są ludzie, którzy traktują innych "z góry", bo wydaje im się, że zjedli wszystkie rozumy /a ich pies mega-champion jest ponad innymi/. I przy nich trudno nawet pożartować, bo zaraz gościa ustawią w szeregu. >Masz swoje zdanie - masz do tego prawo< WŁAŚNIE!!! "skandaliczny brak jakiegokolwiek szacunku wobec wspomnianego-skreśla Cię jako człowieka" ??? Kto to rzekł-jakaś Mojra? I jakie miał do tego prawo? Tak wygląda dyskusja, konwersacja, wymiana poglądów, tolerancja forumowa? Jestem zdziwiona, że to mi dostało się po uszach, a nie Uosobieniu Tolerancji Inaczej. Dobrze, żeby było jasne w tym temacie: uwielbiam Monty Pythona oraz "makabreskę". Nie znoszę tabu, ale szanuję mądre poglądy innych. Lubię dyskusję /merytoryczną/. Cóż, mogło być śmiesznie, absurdalnie i obrazoburczo ![]() Dzięki za wypowiedź -była pouczająca /i gdy mówię pouczająca, to tak myślę -bez podtekstów/ P.S.1 "Jasiu, nie obgryzaj babci paznokci. (....) Jasiu, nie obgryzaj babci paznokci, bo zamknę trumnę" Taaaak, wiem, obrazili się Jaśki, babcie i producenci trumien..... ![]() P.S.2. Właśnie sobie pomyślałam, że gdy kupię sobie teriera szkockiego, to będzie się wabił "Adolf" /a może.... "Ranigast" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|