Quote:
Originally Posted by evel
Ja też byłam przekonana, że to ta sama suka. Teraz już nie jestem taka pewna... Wiem, pesymistka ze mnie, ale może ten ktoś, kto ją zaadoptował... cóż, już nie jest jej właścicielem? Czy to możliwe, żeby ta suka wróciła do schronu? Czy dorosły pies może zmieniać umaszczenie? Tamta rzeczywiście była bardziej "żółtawa"... Już sama nie wiem co o tym myśleć. Chyba rzeczywiście trzeba tam pojechać i pogadać z kierownikiem, bo coś tu jest nie tak 
|
hmmm, jeśli chodzi o umaszczenie, to robiąc kilka zdjęć nawet tego samego dnia, prawie zawsze wyjdzie inaczej. Moja sunia na niektórych jest brązowo-szara, na innych szaro-czarno-brazowa, a jeszcze na innych biało-szara. Evel, a masz te pierwsze zdjecia w wiekszym formacie? Mozna zerknac na drugi pazurek, prawej łapki. Na obecnych zdjęciach jest charakterystyczny - biały.
A wiadomo czy już urodziła? Jak to usypiają? Ja słyszałam, że (przepraszam, ale to cytat) "idą jak świeże bułeczki". Sama miałam pięć miesięcy temu dwa szczeniaki, które zabrałam wstrętnej babie, która zamierzała je utopić. Piesek szybko znalazł dom, jednak suczka po 3 tygodniach pobytu u mnie pojechała do schroniska (niestety moja kochana 6 miesięczna Mila nie potrafiła jej nie walić łapą, co mogło się źle skończyć). Zostałam zapewniona , że następnym razem mam przywieżć psy od razu do schroniska, bo szybko znajdują dom. A teraz słyszę, że usypiają. To jak jest? Czy to może różnica 1,5 miesięczne a 1 dniowe?