Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Žijeme s vlčákem...

Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků

Thread Tools Display Modes
Old 14-10-2009, 10:04   #21
luculda
Junior Member

luculda's Avatar

Send a message via Skype™ to luculda

Ahoj, já žiju v bytě s čsv (stáří 20měsíců) a dalšíma 2 psy. Musím ale říct, že je to horor. Teď už je to o hodně lepší, ale když bylo čsv malé bylo to hrozné. Všechno ničil, žral, jakmile jsem jen něco zapomněla uklidit, hned jsem byla potrestaná. Bohužel jsem neměla možnost ho zavřít v jedné místnosti, kde není nic ke zničení, takže to byl horor. Bohužel jak vyrostl z klece (asi v 5 měsících), musel být doma s náhubkem když byl sám. Doted mu ještě nevěřím,nebot mě vždy přesvědcí že mu ještě věřit nemůžu. A musím podotknout, že jsem se mu věnovala a věnuji velmi mnoho. Někdo tam psal 1 hodinovou procházku denně plus venčící? No to teda nehrozí, to bych tady z toho měla kulníčku na dříví a ostatní psi by lezli po stropě :-) Chodíme každé ráno tak na půl hodiny a cvičíme, pak jsou doma asi tak 8 hodin a pak zase ven tak na 1,5 - 3 hodiny AKTIVNÍ procházky (kolo, koloběžka, stopy, výcvik, zaměstnání) za každého počasí. Myslím že je to hodně o věku, s věkem to bude asi lepší ale zatím je to fakt záhul. Rohodně ale i kdych měla barák se zahradou, měla bych psy doma, ten vztah je nenahraditelný. Přeji všem moc štěstí. Bye Lu
luculda jest offline   Reply With Quote

Posting Rules