![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#17 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Nawet jak wpiszesz tam [email protected] to też zostanie wysłana. Poprostu nie otrzymasz potwierdzenia. Więc może nie ja wmawiam ludziom, ze coś jest nie tak. Ankieta została specjalnie skonstruowana w taki sposób aby poznać opinię ludzi na pewne tematy i na podstawie otrzymanych wyników będzie można ustalić czy klub jest nam potrzebny. Jakie sa oczekiwania , założenia , nastawienie itd. Oczywiście według pewnych osób to bzdura ale jest to możliwe bo wszystko jest bzdurą jak na to spojrzeć z pewnej strony. Prawdą jest, że strona jest prywatna , odpowiedź z ZKwP też bo jest do mnie, wszystkie inne dokumenty w tej sprawie też. Więc może Ci co to krytykują niech sobie zrobią taką samą stronkę, załatwią takie samo pismo i skompletują takie same dokumenty. Każdemu wolno tak samo i też wolno to potem podac do publicznej wiadomości. Ktoś będzie zainteresowany to sobie wybierze, ładniejszą stronę, milszego rozmówcę, mniejsze problemy , bo nikt nikogo do niczego nie zmusza. Wszystko jest w pełni dobrowolne i od mojej osoby całkowicie niezależne. Ja określiłem swoje stanowisko w tej sprawie : Klub mnie nie interesuje bo nie jestem członkiem ZKwP i nie mogę tym samym zostać członkiem Klubu. Nie interesuje mnie kto bedzie w jego strukturach , kto kogo będzie bił po głowie i kto komu będzie coś nakazywał. Jestem zainteresowany jego powstaniem tylko dlatego aby przyszłość rasy w polsce była tworzona wspólnie i abym mógł raz w roku pojechać na wystawę klubową CsV. Ja mam zupełnie inne plany i założenia i z pewnością nie to jest moim celem. |
|
![]() |
![]() |
|
|