![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
![]() |
#1 | |
Distinguished Member
ubicazione: Kraków
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilkokłak
ubicazione: Katowice
|
![]()
A może to raczej chodziło o trudności z przetłumaczeniem (i zrozumieniem) nazwy rasy "wilczak"?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
ubicazione: Sopot
|
![]() Quote:
Dopiero po tej publikacji zaczęliśmy mówić- że to pies. Ale oni i tak nie wierzyli. Niektórzy mówili że oni takiego psa nie znają i to jest normalny wilk i wygląda jak wilk. Żadne argumenty do nich nie docierały. A Mino u którego mieszkaliśmy na campie w Zabljaku w górach Durmitor mówił że u nich taki pies kosztowałby z 1500,00 eur ![]() Inna rzecz że oni mają u siebie w górach wilki i wielu znich widziało wilki na żywo - ci nie wierzyli że my mamy psy ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Distinguished Member
ubicazione: Kraków
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
ubicazione: Sopot
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Po prostu ciężko jest komuś wytłumaczyć coś jeśli tego nie zna. Ja spotkałem się z panika we Lwowie i dokładnie takimi samymi tekstami. Do nikogo nie docierało, ze to pies, a zaczeło się na ukraińskiej granicy jak się wszyscy zlecieli do samochodu i pukali w okna. Jak wypuściłem psa to wszyscy gdzieś znikneli , a my szybko przejechalismy granice. Spacety po Lwowie były uciązliwe, pytania, gapie i zaczepki. Oczywiście malo kto odważył się iść tą samą stroną chodnika. Jeden pijany się uparł, że on się do psa przytuli. Na słowacji mieliśmy też zabawną sytuacjie jak podchodzi do nas młodzienieć pod marketem i pyta sie skad mamy takiego wilka. Ja mu oczywiscie , ze to ich narodowa rasa i wracamy z wystawy, ze to pies z czech i co uzyskałem szyderczą odpowiedz jaka to ich narodowa rasa jak to wilk i go robię w balona. POPROSTU SIĘ PRZYZNAJCIE. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ardal Conall
|
![]()
Usłyszeliśmy cała historie od Agi i Krzyśka - beczka śmiechu!!! Najlepsze że na artykule w gazecie się nie skończyło
![]() ![]() Czyli Czarnogóra na plus ![]()
![]() |
|
|