|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
Quote:
i przez telefonik mówiłeś, że Unka Ci się podoba, ale nie myślałam, że nazwiesz ją najlepszy junior (mimo, że pisałeś o niej zawsze w samych superlatywach), przecież takiego tam nie było - hehe. Widzę, że w temacie innym zostałeś pogrążony, to teraz wdajesz się w inne dyskucje. A po co? I tak Ci nikt nie uwierzy, bo ja walczę prawdą, a nie fałszem |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
złośliwy krasnolud
|
Quote:
Napisałem info z wynikami, linkiem do fotek, gratulacje dla Zygzaka który wygrał a nie jest z PD i że było fajnie. Zero oceniania . Po czym jak ty wyskoczyłaś z insynuacjami każdy widzi. To chyba na tyle, no nie?
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Sędzina zrobiła porównanie tak troche śmiesznie i inaczej jak było to dotąd na wystawach. W zasadzie to ja sam nie wiedziałem czy też mam wchodzić bo wołali wszystkich. Przepraszam , że wrzuciłem ją jeszcze do juniorów ale nie mogę się przestawić przez jej zachowanie, ze to już klasa pośrednia. Co do spotkań i telefonów to z psami mieliśmy jedno jak Uni nie miała jeszcze 6 miesięcy, a telefonów to były ze 3 w tym jeden odnosnie kalendarzy. Tak w zasadzie to brakuje Twoich wypowiedzi w tamtym temacie i tej całej twojej prawdy, bo mnie zupełnie nie zalezy kto mi uwierzy, a kto nie, a u Ciebie jest inaczej bo Ty jesteś całą prawdą ludu. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|