![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Czesc
A u mnie bylo tak Szaman olewal wszystko kapletnie przychodzil tylko jak dostawal miske Poszedlem na szkolenie Trener kazal wolac psa pies olewal wiec zaczela sie nagonka 3 treserow i 3 psy szkolace gonily pas aby go przestraszyc ja natomiast z wielka milascia szamana wolalem na poczatku mnie olewal ale jak dostal w tylek od jednego z treserow ktyry go wkoncu dogonil to zmiatal do mnie jak by sie palilo. Ta nagonke zastowowano 3 razy w odstepach tygodniowych. Pies sie zmienil obecnie przychodzi nie jest to 100% natychmiast jednak jestem nawet w stanie odwolac go w trakcie zabawy z innym. A generalna zasada jest prost wolasz psa strasznie cieplo pies ma to gdzies ktos inny go przestraszy i szuka w tobie oparcia wiec biegnie bo czuje sie przy tobie bezpieczny i tak to dziala Co to demolki w domu to moj malec zjadl na dziendobry kanape skorzana za kilka tysiecy wiec bralem go wszedzie do pracy itp Kiedys dos nioedawno jednak zostawilem go bo fizycznie nie bylem w stanie go zabrac ze soba. Pies znow zrobil demolke jednak postanowilem jeszcze raz sprobowac po 3 dniach siadzenia sam w domu odpuscil. Przestal niszczyc tak sam od siebie nie wiem dlaczego ale chwala bogu!! to tyle pozdrawiam Irek i szaman |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|