Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Różne

Różne O wszystkim co jest związane z CzW

Thread Tools Display Modes
Old 05-04-2009, 19:32   #22
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Send a message via ICQ to wolfin Send a message via Skype™ to wolfin

Quote:
Originally Posted by Edenseveru View Post
Ahoj vseci tu,
Ne ,Very neni v Polsku v novem dome !!
Ja citala toto forum o Very - ja vsemu nerozumim , ja neumim bardzo po Polski.
Wojtek do mne napisal,ze na polskim forum oni na nej zle pisali,ze on bude mit Very a proto on ji neodebral od mne !!!
Jak ja juz napisala - ja nerozumim co tu vsechno napisano - ale vam vsem bardzo NE DEKUJI !!

ps: o Fione:
Ja se na Wojtka nejprve zlobila,ze kdyz on mel taky veliky problem,ze on ihned nekontaktoval mne chovatelku, ale pisal do jinych lidi....
Ale ja Fionu od nej vzala - Fiona meszka u mojich kamaradu co mají psa Maxim Eden severu ... Fiona a Maxim juz par a velmi se maji radi.
Fiona u nich zostane juz cely zivot a je bardzo stastliva!!!!
Wojtek juz ted zdravy,ale Fiona zostane tam u Maxima - tam je ona juz doma!!

Hezky den
Lucie
Liucka vse je dobre ty tu mas hystorie Zmija nr 2. tu liudi nic ZLEHO pro Very nie hovorili len dobre slova a cakali pro ne. to uz problem z majitelom a uz nie jeden krat to bolo.
na polskim
powtorzila sie hystoria Zmiji - vel Ilmarinen, ja baaardzo dziekuje Sariel ze ty mnie zostawiles na podworku u Gosi z szczeniakem na rekach i dales w dluga nic nie mowiac o nim. Teras on ma piekna us superowa rodzine, ktorej.. jak widze nie znalazl by u Ciebia.
Nic nie mowie o Fione. nie moja sprawa, choc ja tez ne moglam oddac swoich psow. A co do Very, moze hystoria Zmiji powtorzila sie? Liucka ma za dobre dusze i znowu wierzi w liudzie.
nie podam sie na dyskusje, napisalam co mysle i co bylo, a juz wnioski same widzi cie

Posting Rules