![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Ależ niech mnie trafia, byle by faktycznie za co.
Napisałem że tutaj moja wiedza się kończy i tyle - czy to jest larum że ja nie powinienem dostać? Raczej nie. A co do wątku pani Holland, to wielokrotnie można było usłyszeć/przeczytać że u nas nie da się kręcić jej filmów bo są za ambitne dla nas i nie ma skąd pieniędzy brać a jak nakręci to i tak się 'nie sprzedają'. To jest ten kontekst który w tym przypadku rzuca trochę inne światło na jej wypowiedzi o Polsce. @krzyg" Dziwne to obrażanie, powiedzenie komuś młodszemu że jest za młody żeby coś wiedzieć. O Daivie że wybiórczo rozumie już wcześniej pisałem.
![]() |
#2 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() Swoją drogą, można by kiedys przygotować taką historię rasy w formie jakiejś książeczki. Myślę, że to by była sympatyczna ciekawostka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
złośliwy krasnolud
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Dla mnie to jest obrażenie bo nie lubię jak ktoś mi w metrykę zagląda. Zejście do argumentu "jesteś młody to mało wiesz" świadczy tylko o braku wychowania rozmówcy.
![]() |
#5 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Przypominam, było 'jesteś młody, więc możesz nie wiedzieć'.
Tak jak w przykładzie: ja nie mogę wiedzieć jak było na pierwszym koncercie Iron Maiden w Polsce, bo byłem za mały.
![]() |
#6 | ||
Dziad Borowy
|
![]()
Uściślijmy, było:
Quote:
Quote:
Jak napisała Agnieszka - oprócz tego co się mówi (pisze), ważne jest też jak się to robi.
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Być może w związku z datą urodzenia Narvwna i inni młodsi dowiedzą się tego czego nie dowiedzą się inni strarsi wiekiem. Takie życie
![]()
![]() |
#8 |
Tmave Zlo
|
![]()
Oby tylko poziom wypowiedzi sie nie wyrównał. W dół.
![]() |
|
|