|   |   | 
| 
 | |||||||
| Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  23-02-2009, 10:02 | #1 | 
| Junior Member Join Date: Oct 2005 Location: bbbb 
				 |  wilczak szuka domu 

utulok piestany: Meno zvieratka : Rex Dátum a čas pridania : 1. februára 2009, 18:57 Text : 1,5 ročný československý vlčiak hľadá nový domov. Je ostrejšej povahy, ale veľmi učenlivý, vynikajúci strážca. Kontakt0918910595 link: http://www.utulok-piestany.sk/main.php?action=sos 
				__________________ edor-stary druch | 
|   |   | 
|  25-02-2015, 00:01 | #2 | 
| Junior Member Join Date: Nov 2014 Location: Podkarpacie 
				 |   

Ech... dopiero kupił już sprzedaje bo brak czasu... Skąd się tacyludzie biorą?  http://allegro.pl/wilczak-czechoslow...104678727.html 
				__________________ ... | 
|   |   | 
|  25-02-2015, 10:43 | #3 | 
| Senior Member Join Date: Sep 2009 
				 |   

To suczka z "Waszego" miotu, jak rozumiem..... ..... Nie pytaj "skąd się tacy ludzie biorą"... rodzą się, jak my wszyscy, i tyle. Ja się bardziej zastanawiam, jaki był ich proces wychowawczy i jak ukształtowało ich otoczenie, że mają taką "lekką rękę" w decyzjach... ..... Ta maleńka-jak napisał obecny właściciel- "rokuje".... to prawda. Ale nie w kwestii wystaw, jak dla mnie. Ona ma w twarzy coś ujmującego.... jej oczy, to obietnica rokująca fantastyczne życie nowemu Opiekunowi, więc..... zamiast się zastanawiać, może warto udostępniać i szukać dla niej kogoś >prawdziwego<......  ..... P.S. Ja już nawet nie mam siły bluzgać w takich sytuacjach.... a i Ty zobaczysz w pewnym momencie, że rasy "nie uratujesz".... | 
|   |   | 
|  26-02-2015, 00:12 | #4 | 
				 |   

Ech..tak właśnie przypuszczam, że to siostra ZULI i też chyba wiem która, gdyż wybieraliśmy z całego miotu...Jedyne co mogę zrobić to szukać chętnych również na własną rękę  Tym bardziej, że wszystkie suczki miały już od małego urodę Jadiel  Nie rozumiem tylko i nigdy nie zrozumiem jak po 2 miesiącach, można pozbyć się psiaczka, który został członkiem rodziny, który nikogo oprócz nas wokół tak naprawdę nie zna... U mnie mały diabełek gryzie, bawi się z dzieciakami i owczarkiem, robi szkody ale wszyscy są szczęśliwi...A najbardziej 4 letni synek, który oczywiście pod nadzorem jest najlepszym przyjacielem Rawki  A tutaj komis. Najlepiej zawołać paręset zł mniej i pozbyć sie istotki, która się z nami zżyła, pod jakimkolwiek pozorem: studia,brak czasu,przeprowadzka itp...Kupuję zwierze jak przedmiot, nie pasuje, oddaję do komisu... Niech to szlag, nigdy to do mnie nie dotrze... 
				__________________ ... | 
|   |   | 
|  27-02-2015, 00:00 | #5 | 
| Junior Member Join Date: Dec 2014 
				 |   

Mnie sie wydaje ze to inny miot. Różowa została , czarnozolta nasza, wasza kolumbijska , została jeszcze w hodowli bez obroży , a poszła do nowego domu czarna ona była z drobnym wąskim pyskiem, choć moge sie mylic.
		 | 
|   |   | 
|  27-02-2015, 00:42 | #6 | 
				 |   

Właśnie o tej najmniejszej czarnej myslałem...

__________________ ... | 
|   |   | 
|  27-02-2015, 19:52 | #7 | 
| Junior Member Join Date: Dec 2014 
				 |   

dobre masz oko to jednak ta mala
		 | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |