Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Thread Tools Display Modes
Old 20-02-2009, 01:02   #32
Vlkodlak
Junior Member

Vlkodlak's Avatar

Quote:
Originally Posted by alexa View Post
Ale co se týká Untertakera - ač jeho slova, že radši být mrtvý atd. byla trochu silná káva (to se prostě mezi pejskaři neříká - NIKOMU!!!) - přimlouval bych se za to ukončit tuto nesmyslnou a nikam nevedoucí debatu - nechme Undertakera, ať si na to časem přijde sám.
To je moc hezky napsáno, přesně to jsem se snažila, aby Underteakerovi došlo. Že nejde o spor RD nebo IE, ani o zkušenost nebo nezkušenost majitele, ale jsou prostě věci, které se neříkají ani nejhoršímu nepříteli. Je určitá hranice, za kterou by slušný a alespoň průměrně socializovaný člověk jít neměl, ani když se zrovna špatně vyspí a potřebuje se odreagovat. A když se to náhodou stane, měl by se omluvit (ne za to že si spletl psa, ale za tu zmíněnou větu o mrtvém psovi) a ne agresivně kopat kolem sebe a odvádět pozornost od podstaty. Eva sice reje úplně do všeho (vždyť má také přidělenou funkci rejpala), ale nikdy jsem od ní nečetla tak krutý, zlý a osobně zaměřený útočný příspěvek jako od Underteakra. A já pořád doufala, že se nad sebou ten nebohý hoch zamyslí a pochopí, že ho nikdo nechce kamenovat, pouze upozornit na nevhodnost jeho chování, zkrátka ho trošku socializovat.
Vlkodlak jest offline   Reply With Quote

Posting Rules