|
|
|
|||||||
| Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Používám Manmat, snad, že jsem na ten obchod narazil dřív. Ale některé věci musím občas překopávat/postroje, batohy/ No a taky mají občas docela pěkné barvičky
. Možná je to úchylný, ale v přírodě se rád "kochám" a ty fosforeskující barvy na vlcích mě trochu rozhazují estetické vnímání |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
můžu se zeptat,kolik bylo vašim vlčkům,když jste je brali na první trek? oficiálně se může od roku,ale přiznám se,že mi to přijde brzo,když tu roční příšeru tak pozoruju,zdá se mi malá,ale to může být můj subjektivní pohled.v létě jí bude rok a půl,tak to už by snad šlo.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
jé,já žiju v představě,že tohle téma je o dogtrekku a ono je vlastně o mushingu,omlouvám se
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
no prvni dogtrekking MID jsme sli v cca 2 letech(psa), a prvni Dogtrekking™ az loni(necele 4 roky) - ale to spis proto, ze jsme driv nezacli. V roce myslim, ze zvladne MID, v roce a pul klidne i ten Long - na pohodu. Ale asi by bylo lepsi porusit pravidla Dogtrekkingu™ - nechat psa na volno(aspon cast) - mam pocit, ze CHUZE je hrozne nudi a docela zatezuje (v klusu je to vyrazne lepsi). Jinak do roka jsme sli spoustu treku/vyletu cca 20km denne. Vse plati pro rozumne trenovaneho psa.
|
|
|
|
![]() |
|
|