|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
złośliwy krasnolud
|
Na razie na liście zgłoszonych z 16 stycznia jest 7 wilczaków. Czyli będzie nas widać
|
|
|
#2 |
|
Galicyjski Wilk
|
Ja zgłosiłam Blitz wczoraj, ale powiem szczerze że mialam problemy z formularzem, o mało co nie pogryzłam ekranu gdy wypełniałam go po raz kolejny
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Hehe Madzia bo to jest zajęcie dla cierpliwych. Ja wczoraj rezerwowałem hotel w Kijowie i jak sie już wkońcu połapałem w cyrulicy to mi nie chciało nic zrobić. jak go wkońcu zarezerwowałem i dostałem potwierdzenie w robaczkach to już nie wiem co dalej zrobić. Najlepsze jest to, ze nie wiem ile mam zapłacić bo ceny nie ma nigdzie.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VIP Member
|
50 EUR z tego co pamietam
sorry, poprawka.. 45 EUR :P
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 16-01-2009 at 13:01. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Galicyjski Wilk
|
Jak zgłaszałam psa, wydawało mi się że wilczaki będą w sobotę teraz widzę że jesteśmy rozpisani na niedziele na 10:15. Rozumiem że spotykamy sie w niedzielę?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
złośliwy krasnolud
|
Nie jesteś jedyna
Też jakimś cudem wydawało się że jesteśmy w sobotę. A jednak niedziela 10.15.
|
|
|
#7 | |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
Quote:
p.s sprawdzałam-od początku (07 czerwiec) wilczaki planowano na niedzielę |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
'Wilk z baśni' :)
|
Quote:
Bure doszło do wniosku,ze zrobi protest i wyłysiało sakramencko, a dodatkowo wydarło sobie malowniczą "dziurę" w sierści w okolicach szyi... Normalnie bure w nienagannej szacie wystawowej pojedzie
|
|
|
|
#9 | |
|
Galicyjski Wilk
|
Quote:
|
|
|