Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Thread Tools Display Modes
Old 11-01-2009, 19:56   #11
Wolf.Angel
Shinigami キバ 。Kiba

Wolf.Angel's Avatar

Send a message via MSN to Wolf.Angel Send a message via Skype™ to Wolf.Angel

Quote:
Originally Posted by Veronika View Post
Ahoj, musím reagovat...Spousta chovatelů má psa v kotci, dokonce i špičkových chovatelů. Sama se řadím mezi chovatele, který má psy v kotci, popravdě řečeno, oni nám o to ani nestojí být v bytě a ležet před krbem. Pravdou je, že když si dovezu štěně, tak s náma do půl roka bydlí doma, spí v posteli, ale pak začne polehávat u dveří a cpát se ven. A brát kotce jako vězení, to se mi zdá jako dost drsný výraz. Naši psi do kotce chodí a to dokonce s radostí. A také máme obrovskou zahradu, ze které opravdu nadšení jsou...

Ja jsem taky mela Garma doma kdyz byl maly,to je myslim,ze je samozrejme aby si zvykl na rodinu a panecka.A taky je v kotci,ale jen kdyz jsem v praci,jinak je se mnou po zbytek dne.,nekdy je i sam na dvore kdyz ma co delat s kosti(sam neni rad jako kazde cevecko) a doma i spi ve svem pelechu a taky i v posteli :-)
Ale to sem chtela rict,ze v kotci je zaviran od mala,aby si zvykl,ale ma za mesic dva roky a nezvykl si uplne...postekava porad...i kdyz se tomu neda ani rict nekdy stekani.:-)) U jsem se smirila s tim,ze si snad nikdy ani nezvykne a to musim rict,ze nema maly kotec,ten by mu mohl lecjaky pes zavidet.

Síla bez viny, láska bez pochyb, není to špatné být vlkem....

Wolf.Angel jest offline   Reply With Quote

Posting Rules