![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
a propos podbijania oczu... 2:0 dla Czambora
![]() Może rzeczywiście niektórym przyda się fundusz dla pokrzywdzonych |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Oj kopie i to spore bo potem sam w nie wchodzi. Dwa takie zrobił nawet u Margo. To jest fakt, ze ja mam ten luksus i pies jest ze mną praktycznie zawsze. Niestety czasami zostaje tak jak i w domu jak i w samochodzie i czasami przed ogrodzeniem domu, ale jeszcze nigdy nie dłużej jak 4 godziny. Niestety czasami też jak zostaje z kimś innym to cały czas wyje. Co do auta to jest fakt, ze pomiedzy 3-6 miesiącem omijał go największym łukiem . Teraz mam inny problem bo ostatnio przez 2 godziny nie mogłem się doprosić aby z niego wysiadł. Wie, ze samochód to jest jego oaza i jedyne miejsce gdzie zamienia się rolą. Zawsze jak zostaje to siada na moim siedzeniu i zastanawiam sie kiedy zacznie jeździć.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
uuuu Daiva przata, ale wilczaki to sa wilczaki, dziszaj do tego mam i polamana noge stola
![]() ![]() apropo, widze ze rozpichanki zaczyna sie na forume znowu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
do pokrzywdzonych przez wilczaki po raz kolejny dołącza Lalka. Szczeniątko tak się rozpędziło, że w wyniku hamowania na beaglu poszło więzadło krzyżowe kolana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Jefta, ja Cię bardzo proszę- powsadzaj oba do pudelek i wypuść jak dorosną i stetrycieją
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Kasia - kciukam!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Astarte podrapała ostatnio Jakowi od Łowcy samochód, bo chciała przyspieszyć wyjście Łowcy, ale odesłałam go (Jacka, nie Łowcę) do naszego ubezpieczyciela (Astarte może szkudzić na kwotę 20 000, ale tylko na trzeźwo i nie pod wpływem narkotyków, w Polce i w Europie
![]() ![]()
OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND Last edited by Witek; 17-03-2010 at 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|