|
|
|
|||||||
| Parodos Mūsų pergalės ir pasiekimai parodose, kaip paruošti CSV parodai, kaip išstatinėti.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
che che, mano pirmoji paroda irgi buvo kartu su wolfin, gera mokytoja, nešaukianti, greit viską surodo
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
nu kad Deima labai varlytes apvazinejo visame kelyje. plius, nepasiskaiciavom laiko kiek iki tos tolimosios KLP reikia. nieko - matai pareke ir gerai.
negi Vike as ne trupucio nerekiau- keista,i mane nepanasu
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Skelbimas: "Studentė skolinasi šunį su kilmės dokumentais, tikslas - pasiruošti asistentų egzaminui. Visus per paskolinimo laikotarpį gautus (arba atimtus..) jūsų šuns titulus atiduos jums kartu su šuniu." Kaip manot, sulaukčiau norinčių atsikratyti šuniu keliems mėnesiams?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Guu, aš skolinu, blemba - visiems sakau - skolinu šunį, skolinu
Nieks neima.. Wolfin, ne, nerėkei visai, aš būčiau prisiminus, nes tikrai būčiau išsigandus tavo šaukimo |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Vike, tikrai paskolintum man? Žinok, Vaidžiui tada tektų su Auuu dažnai bendrauti, o mes juk žinom, kaip Vaidis reaguoja į Auuu
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ir Brukne
|
Chujnia tie egzai, nemanau, kad įmanoma neišlaikyt. Nueini ir išsilaikai. Atrodo ddirbsiu per gruodžio CACIB.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Oho, tai bus pirma paroda, Vaiva?
Guu, noriu skolinti, nes tiesiog norėčiau, kad laikinai pakeistų aplinką, pabūtų be manęs, įdomu kaip elgtųsi |
|
|
|
![]() |
|
|