|
|
|
|||||||
| Parodos Mūsų pergalės ir pasiekimai parodose, kaip paruošti CSV parodai, kaip išstatinėti.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
aha, klubines, nes ne vienas CACIB klubinei neprilygs
ASTA- sestadieni Jus, sestadieni einat- gi pas Ridarcikova |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Nu taip, sestadieni, o as ka parasiau
|
|
|
#3 |
|
Member
|
ei, ei, kur pasakojimai, kaip sekėsi parodoje šį savaitgalį?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Tai va 6dieni mum pasiseke labai musu Kako gavo Cac, Cacib, ir bob.
![]() O vat 7dieni gavo lb gerai nors tikejausiu kad diskvalifikuos mus nes Kako ten sokius pokius dare ir dainavo Tai suns nei apziurejo nei ka.Manau dauguma zino kokius sokius per paroda daro patinai Labai jau Kako bijo vyru....Teks mokintis kad nebijotu |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Mes irgi epizodiskai pasirodem parodoje, Majukas spejo su Rapsu apsikandzioti, vos atnarpliojom pavadzius ir sunis, be to dar susitikom grazuoli Ivju, kuris labai rode demesi Majukui vis kepsteldamas su koja per nosi.Taip pat matemes su labai draugiskai nusiteikusiomis Kuti ir Alpe.Tik va seses Bruknes ir nepamatem, tai Majukas labai sielojosi, gryzo namo kaip zeme pardavusi.O siaip paroda Majukui patiko,gavo nauja antkakli ir jaucio "pagaliuka",tai is tos laimes pridirbo didele kruva 3 sales vidury (zinant Majuko silpnus nervus tai labai nenustebome
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Mum buvo labai smalsu kaip elegsis musu "proto virshune" po ilgos pertraukos... Juk net su savo mylimiausiu broliuku nuo vasaros nesimate
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Ir aš ten buvau, Kuti už gaurų tampiau, pirštus jos pavadį laikydama treniravau, Alpę mylavau ir jos su Jara prausiama buvau
|
|
|
|
![]() |
|
|