![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Jeśli chodzi o zdjęcia, to spokojnie - szastin narobiła ich za wszystkich...
![]() ![]() My także ogromnie dziękujemy za super atmosferę, jaką wszyscy stworzyliście na tym spotkaniu, a przede wszystkim za ogromny trud organizatorów i wszystkich pomocników ! Aż się chce ponownie jakiegoś spotkania, aby się z Wami spotkać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Grim Reaper
|
![]()
Ja już też w domku, dziękuję wszystkim za spotkanie, przede wszystkim wieelkie podziękowania dla organizatorów! Do zobaczenia następnym razem.
![]() |
#3 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Margo, Przemku - dzięki!
![]() Tym wszystkim, którzy pomagali szykować jedzenie - dzięki. Dzięki za wsparcie przy przeglądzie ![]()
![]() |
#4 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Spotkanie rewelacyjne, świetni ludzie, pyszne jedzonko (zdobyłam przepisy!! ) na kazdym kroku było widać ogrom pracy jaki Margo, Przemek i wszyscy pomagający włozyli w to spotkanie.Cieszę sie że mogłam tam być i spotkać się z Wami wszystkimi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
K-Lee Family
|
![]()
Dotarliśmy do domku o 1 w nocy, żal było wyjeżdżać...
![]() K-lee była rano na spacerze z Czamborem i do teraz nieprzerwanie śpi ![]() Dodam też, że nie je, tylko wydala ![]() Bardzo dziękujemy wszystkim obecnym, w szczególności Mamie, Margo i Przemkowi. Poza tym wszystkim za specjały (sushi było cuuudne!!!!), za pomoc, wsparcie, dobre słowa i świetną zabawę ![]() Wreszcie kilka osób kojarzę z nickami ![]() Od teraz co roku, spotkanie w Późnej obowiązkowe!!! Choćby się waliło, paliło... ![]() Achhh... i namiotu następnym razem nie bierzemy, za to poprosimy dożywotnią rezerwację spania na sianie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Fotki, fotki, fotki...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
http://s311.photobucket.com/albums/k.../Pozna%202008/
Zdjęcia wciąż się dodają - głównie Baaj i Blitz
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
My dopiero zlądowaliśmy w domu, Hammar całą drogę osypiał i robi to nadal.
Oczywiście wielkie dzięki w stronę Margo i Przemka, no i myślę że jeszcze większe należą się ich mamie, którą widać tylko czasami a pracuje w kuchni, żebyśmy my mogli jeść pyszności, pić i bawić się do woli . My już czekamy na przyszłoroczne spotkanie |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|