|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Planowałem wpaść i poznać całą rzeszę włascicieli i psiaków, niestety kampania wrześniowa na uczelnie skutecznie uniemożliwiła mi przyjazd.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
A my już niestety w drodze powrotnej :-( ale cóz, trzeba...
Spotkanie było (jest) obłedne, jestem pod ogromnym wrażeniem Zostawiłam Przemkowi płytkę ze 118 zdj., jakie zrobiłam - już Przemek będzie wiedział, co z nią zrobić ![]() Ale co to jest w porównaniu do ilości zrobionej przez Kaśkę Szaloną ... Pozdrawiam wszystkich ponownie spotkanych znajomych i tych nowo poznanych. Tradycyjnie nie pamiętam wielu imion lub nie wiążę z nickiem na forum, wybaczcie... PS. Matko, jak ja się wczoraj obżarłam tymi pysznościami... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
A my już w domu
![]() Jedzenie fakt było Super a to ciasto dzisiaj rano mmmmmmmmmmm palce lizać zresztą wszystko było dobre trudno by wymieniać. Zdjęć mamy mało i takie sobie Mamy nadzieje że za rok znowu będzie nam dane się spotkać |
|
|
|
|
|
#4 |
|
love and terror
|
my tez juz w domu.
Bylo suuuuper, jak zwykle. Margo, Przemku dzieki! Podziekujcie tez mamie |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Distinguished Member
|
My tez już w domu... Bardzo dziękuję za przemiłe spotkanie i tak serdeczną gościnę!!! Było super!
Na jakiś czas się odmeldowuję ze oczywistych powodów w myśl zasady, ze są rzeczy ważne i WAŻNIEJSZE! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
love and terror
|
aha, Kasia od Magri-mam Twoj dres.
Margo-Grzes myslac, ze spiwor jest moj, wzial i spakowal... Ale za to zostawilamu Was szampon do wlosow Mam duze motywacje, zeby odwiedzic jak najszybciej... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wilcza Saga
|
Haha, ja też już w domu
PS. piszę dopiero teraz, bo mi się wolfdog włączyć nie chciał |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Jeśli chodzi o zdjęcia, to spokojnie - szastin narobiła ich za wszystkich...
My także ogromnie dziękujemy za super atmosferę, jaką wszyscy stworzyliście na tym spotkaniu, a przede wszystkim za ogromny trud organizatorów i wszystkich pomocników ! Aż się chce ponownie jakiegoś spotkania, aby się z Wami spotkać |
|
|
|
![]() |
|
|