![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Oprócz taśm i szelek można zabrać kompasy
![]() No i jak ktoś ma ochotę to może przywieźć jakiś smakołyk. Np jakąś potrawę ze swoich okolic. My może przygotujemy kaszubskie pulki ze śledziami. ![]()
![]() |
#2 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Kup duzy, teraz będziesz w nim nosic zmeczona dziewczynke,. a pozniej bedzie juz jako namordnik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Dla szczeniaków kaganiec nie jest wymagany
![]() Imbus zaczyna startować do dominujących samców - więc bez linki lub kagańca sie nie obędzie ![]()
![]() |
#5 |
K-Lee Family
|
![]()
Wiecie co, wstyd się przyznać...
![]() Ale nigdy nie kupowałam kagańca ![]() ![]() Więc będę wdzięczna za propozycje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Niestety nylonowe nie sa dobre. Pies poci sie przez język i praktycznie cały czas ma otwartą "paszczę". A taki nylonowy to uniemozliwia jej otwieranie.
Ja mam taki duzy "metalowy" - wazy około 200-300 gr i w nim Imbus może coś zjeść, napić sie wody i poszczekac lub powyć. Nie wiem jakie doświadczenia mają inni.....
![]() |
#7 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() I zje, i napije się i poszczeka, powyje, a kaganiec będzie ![]() Zobaczymy, póki co jeszcze chyba się wstrzymam z zakupem... Powiedzcie tylko jaki rozmiar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|