|
|
|
|||||||
| Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
|
Quote:
zięciulo i Przemek -się popisali![]() GRATULACJE także dla wszystkich właścicieli wilczaków biorących udział w biegu, jest to fajne, że chcą coś robić, są czynni, i tak jak ich podopieczni aktywni. Grunt to dobry team - wilczk i jego właściciel
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wilczy Duch
|
Gaguś dla mnie rower jest na dłużej zakazany odgórnie
Ale coś się wymyśli |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Margo mówisz o 4. 10.2008 będziemy poważnie myśleć i trenować
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Anetko mami NAWET lepej- 4 bieg a nastepnego dnia w Hungary- EW
bedziemi extrym robic |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
ja biegam z 2 wilczakow od razu i nic - a mami i sarenki i kotki i inne nie kochane pieski
a co do zalatwiania sie - to pies muszi zrobic przed biegem a nie w czasie biegu, |
|
|
|
|
|
#7 |
|
VIP Member
|
ja pamietam, że zawsze na poczatkowym odcinku pies sie załatwia (ruch wpływa na perystatyke jelit)
ja wychodze z założenia, że taka przebiezka ma jednak byc fajna Aga- springer, jesli jest przymocowany tam gdzie siodelko to masz psa w srodku ciezkosci calej machiny jadacej- kontrujac kierownica, czy zmieniajac kierunek i tak szarpniecie masz w najbardziej dociazonym miejscu, dlatego trudniej po takim szarpnieciu przewrocic psu rowerzyste |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Distinguished Member
|
A...a to ciekawe. Moze sobie załatwic taki springer hmmm. Zaraz jadę wypróbować jazdę z psem przez ulicę pełna psów. Jak przeżyje, to dam znać
)Odnosnie kupy- Varg prawie ZAWSZE robi kupę właśnie na początku jazdy. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wilczy Duch
|
Margo ja coś o tym wiem bo do tej pory to z Ish i Balim trzymalismy się naszej piotrkowskiej grupy rowerowej, wiec chetnego czlonka ekipy napewno znajdziemy
Tylko jest pytanie czy Ish nie zdecyduje sie na wczesniejsza cieczke.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
No my z Imbusem zaczniemy trenować po prześwietleniach - czyli za jakiś miesiąc. Ale mamy chrapke na te 40 km
|
![]() |
|
|