Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Cluby & nařízení

Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu...

Thread Tools Display Modes
Old 07-10-2004, 19:21   #17
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by Monika
První informaci o IWC dostal pan Hartl od pana Šišky (předseda ČKS), který tvou žádost o uznání zamítl. Takže tvé vyjadřování, že já jsem se ho snažila udržet v milných představách o náplni IWC pokládám za směšnou, manipulativní a lehce doložitelnou.
Ano, skutečně je vše doložitelné a dokazatelné. Netvrdím, že se Ing.Hartl o IWSC dozvěděl první do Tebe ale je svědecky doloženo, že právě Ty jsi na výborových schůzích neustále opakovala, že se jedná o konkurenční chovatelský Klub, jak jsem výše popsal. Proto také mne Ing.Hartl tehdy kontaktoval a prosil mne abych mu zaslal stanovy, kde je jasně status IWSC stanoven. Ty jsem mu faxem zaslal.

Quote:
IWC je základní organizace, jako kterýkoliv cvičák se sídlem u tebe na dvoře.
Nechápu, proč zase užíváš ironizující poznámky. Ano, právě to IWSC je - sportovní organizace jako každý cvičák.

Quote:
Přestaň už konečně pletichařit a drbat jako nějaká „ženská….“ a začni se věnovat něčemu pořádnému. Vždy´t jde jen o vlčáky a s těma se do parlamentu nedostaneš:0)
Jsem rád, že toto slyším právě od Tebe. Nevím zda dělám pro vlčáky dost, to musí posoudit jiní. A o pletichaření bych se radši moc, být Tebou, nešířil.

Quote:
Dnes mi přišel domů dopis. Nebudu psát od koho, jelikož by se také hned stal snadným cílem pro Pavla a to opravdu nechci. Tento člověk se zúčastnil bonitace a pak následné schůze. Osobně se neznáme, viděla jsem ho cca podruhé v životě. Dopis, který mi napsal vlastní rukou otevírá několik témat týkající se chovu ČSV a pak také zmiňované schůze, jeho osobní pohled…, trochu odlišný, než Pavlův.
No tak zase mi ukápne slza. je zajímavé, že dopis píše právě Tobě. Ale to ponechme stranou.

Quote:
Všiml jsem si při klubové schůzi několika skupin různě zapálených příznivců a členů Klubu chovatelů ČSV. Velmi mne překvapilo jednání několika z nich.
Ano, zkusme si zopakovat průběh schůze a uvědomit si, kdo tam jediný zapáleně mluvil ? Upozorňuji předem, že máme celý průběh schůze na videozáznamu a záznamu zvukovém, takže kdo by zde chtěl něco zamlžovat nebo záměrně zkreslovat má smůlu. Klidně záznamy zveřejním.

Quote:
Klub by měl mít vypracované postupy jak ochránit své zájmy, mechanismus zabránění členství nechtěných patologicky poškozených jedinců. I ve vlčím společenství musí mít pojistky proti extrémům.
Pisatel si zřejmě nepřečetl základní regule KCHČSV a ani nezná základní principy fungování podobných společenství v demokratickém státě. Takové pojistky přece existují. Je jím především konference Klubu, která samozřejmě může rozhodnout bez problémů o vyloučení člena Klubu. Vím, že někteří by nejraději měli tuto pravomoc sami ale bohužel, takové stanovy v tomto státě nikdo neschválí a takovou organizaci nezaregistruje. To se musí dotyční obrátit někam jinam. Navrhuji nejlépe Bělorusko nebo Severní Koreu.

Quote:
Inteligentní člověk bez zábran a bez zásad umí být velmi nebezpečný, skoro stejně jako snaživý blbec, ale to jistě víte.
Naprosto souhlasím. Na koho tento popis sedí, si musí každý rozvážit sám.

Quote:
Každý má však hovořit za svoji osobu, ne za druhé! Lidé nemající úctu ke stáří, k autoritám, nectící morální kodex vám zoškliví i tu nejkrásnější a nejušlechtilejší myšlenku a to by bylo přeci škoda. Potom by v klubu zbyli jen sobci a prospěcháři.
I tady naprostý souhlas. Opět nechávám na každém ať si to ztotožní s konkrétními osobami dle svého svědomí a znalostí.

PS : Píše se "k nějakému cíli" a nikoliv "k nějakému cíly"
Pavel jest offline   Reply With Quote

Posting Rules