Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Mimo téma

Mimo téma O všem a o ničem - aneb jak příjemně strávit volný čas...

Thread Tools Display Modes
Old 04-03-2008, 13:23   #22
Trepifajxl
Junior Member

Trepifajxl's Avatar

Default třetí strana...

Zdravím všechny chovatele i majitele. Inzerát jsem viděl na fóru a okamžitě jsem přemýšlel jak vlčeti a majitelce pomoci. Myslím, že vůbec není špatné, že se Lucie ptala po pomoci způsobem, který zvolila. Jak jsem se s ní bavil po telefonu, tak vyzkoušela více venerinářů a všichni měli stejný názor. Proto to chtělo odborné vyšetření mířené přímo na neurologii. Jak říkám, chtěli jsme pomoci a proto jsme domluvili návštěvu u pana doktora Dvořáka. Ten jako odborník uvedl, že problém není neurologický. Dva nebo více doktorů před ním řekli, že je.Chcete je snad taky z něčeho obvinit? Lucie nechtěla aby se Carin trápila, ale zároveň jsem si téměř jistý, že se jí nechtěla nijak zbavit. Jinak by pro ni nedělala nic, natož se takhle veřejně ptát po pomoci (není zrovna příjemné přiznat, že něco nezvládáme, to myslím známe všichni) Taktéž jsem si jistý, že chovatel chtěl a chce vědět co je špatně s jeho chovem. S ním jsem byl v kontaktu taky ohledně toho jak dopadlo vyšetření. Myslím, že spíše zavázla komunikace mezi chovatelem a majitelem Carin. To vyústilo k příspěvkům, viz výše. Nicméně musím říci, že kontakt s Lucií byl daleko otevřenější a upřímější, než u chovatele, který mi sice poděkoval, ale napsal jen, že Carin je v pořádku a Lucie má nové štěně. Čekal jsem víc informací, protože jsem byl v tomto dění zainteresovaný taky.

Každý se chová podle svého svědomí a vědomí a někdy se dost věcí dá špatně pochopit jen ze strohého textu.

Já i Becky z Kamenaček přejeme všem zůčastněným hodně štěstí. Hlavně ale Carin, pro kterou hlavně jsme to dělali.

Zdraví Ondra a Becky z Kamenaček.
Trepifajxl jest offline   Reply With Quote

Posting Rules