|
|
|
|||||||
| Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
|
Quote:
"szczególnie rzuca się w oczy pedanteria.... (Włodzimierz Iljicz Lenin: O naszej rewolucji) - selektywna. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Distinguished Member
|
Przed chwilą rozmawiałam z Paulą i spytałam ją co sądzi o używaniu wilczaków do celów myśliwskich (bez jakichkolwiek sugestii czy nawiązania do powyższej dyskusji). Bardzo spodobała mi się jej odpowiedź: "wilczak nadaje się świetnie na MYŚLIWEGO, ale niekoniecznie na PSA myśliwego"
Czyli kolejna osoba potwierdza ten sam pogląd! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
"Łyknę to"
, ale skrzynką piwa dzielę się tylko z Roną, bo się Jej za wstawienie wystawiającej .
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Distinguished Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Ech...co do tej stójki to przyznaję się, że to troche na wyrost pytałem bo sam nie za bardzo w to wierzyłem...miałem nadzieje że może przynajmniej niezły aport...
Ale zaczynam odczuwac coś odmiennego - gdzieś w głębi ciągle tkwi CZW i nawet zacząłem rozmyślac czy by nie stac sie człowiekiem z wilczakiem a pozostac nadal myśliwym bez psa...Macie jakąś nazwę dla tej przypadłości? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
love and terror
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
Quote:
W stadium drugim będziesz człowiekiem z wilczakiemi myśliwym z psem A w trzecim człowiekiem z wilczakami i myśliwym z psami. |
|
|
|
|
![]() |
|
|