Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Kluby CzW i prawo

Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy...

Thread Tools Display Modes
Old 17-09-2004, 08:56   #11
Joanka
Junior Member

Joanka's Avatar

Jesli dobrze licze to min. czlonkow 100 x powiedzmy jak u hovavartow 20 zl to cos okolo 2000 zl rocznego budzetu klubu?
Jesli w gre wchodzi taka kwota to moze sprobujmy ruszyc sponsorow, tak mysle sobie ze taka kwota (czy nawet ciutek wieksza) za powiedzmy np. mozliwosc wykorzystania wizerunku wilczaka w materialach reklamowych firmy, mozliwosc reklamowania tejze firmy za pomoca np, namiotu, koszulek, emblematow na wystawach, banerow na stronie czy tym podobnych to nie jest wysoki koszt. Najlepiej jesli w gre wchodzily by firmy, ktore cos wspolnego z wilkiem maja np. w nazwie.
Jakie znacie firmy ktore maja nazwy zwiazane z wilkiem? Ja znam producenta kotlow WOLF w Warszawie, producenta domow drewnianych WOLF System na Slasku no i Wolf..swagena
(oni to nawet maja model LUPO ). Mam znajomego w domkach, moge odswiezyc kontakt z kotlami, nie mam znajomych w VW, ktos ma takie kontakty? Bedzie latwiej negocjowac. Chetnie podejme sie rozmow z firmami.
A moze browar? Ktory to ostatnio uzywa wilka w reklamach? (nie mam telewizora wiec nie wiem )
Joanka jest offline   Reply With Quote

Posting Rules