Go Back   Wolfdog.org forum > Lietuviu > Įvairūs

Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-01-2008, 20:48   #101
auuuu
Junior Member

vienintele iseitis kuria sugalvojau, kad ji leistu pajusti gyvenima su csv ir kaip jie kitaip masto yra....hm...gal kas norit/galit paskolint savaitei suni...?
auuuu jest offline   Reply With Quote
Old 03-01-2008, 21:11   #102
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Send a message via Skype™ to Vaiva

Quote:
Originally Posted by auuuu View Post
vienintele iseitis kuria sugalvojau, kad ji leistu pajusti gyvenima su csv ir kaip jie kitaip masto yra....hm...gal kas norit/galit paskolint savaitei suni...?
Manoji tai brokuota (nu labai jau gerutė ir ramutė), bet turėsiu omeny O tai vis kyla minčių kur išlėkt savaitėlei. Ar tau ir savaitgaliui patiktų?

Vaiva jest offline   Reply With Quote
Old 03-01-2008, 21:11   #103
Lauryte
Junior Member

Lauryte's Avatar

Send a message via Skype™ to Lauryte

Galeciau paskolint bet kazkaip meile suniui neliaidzia;]Reikejo priesh Naujus metus paprasyt nes tuomet tikrai neturejau kur suns padet nes reikejo isvaziuot.Bet nzn kaip kiti bet kazkaip skolint savo augyntini ne man nes juk tai ne daiktas geriau tiesiog pasiziuret arba su sunymis kartu pabut.Pvz jai man db butu pasirinkimas as tikrai imciau kita suns veisle nes taip kaip studente esu tikrai neturiu daug laiko jam skirt o jis jo reikalauja.Lb daznai viska nuvogyneja ir drasko daiktus del to sedi bokse nes tada man ramiau.Nzn kaip pas kitus bet pas mane Hako nenuorama pastoviai kazka kramto ir dauzo namuose ir lb pavargstu nuo jo ir visiskai nenori klausyt.Pvz jo brolis Ivju daug ramesnis ir protingesnis.Visvien tai sunki veisle dar nebuvau susidurus su tokiu padariuku nes jis ne VA salia tikrai neis ir namie vienoj vietoj tikrai negules man su maniskiu tikrai dyd vargas nes kaip prisuktas
Lauryte jest offline   Reply With Quote
Old 03-01-2008, 21:16   #104
Lauryte
Junior Member

Lauryte's Avatar

Send a message via Skype™ to Lauryte

Vaiva ar lankotes db pas Avtusko?Kaip ten reikalai?Mes vis nenueinam niekaip;[[[
Lauryte jest offline   Reply With Quote
Old 03-01-2008, 21:40   #105
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lauryte View Post
Galeciau paskolint bet kazkaip meile suniui neliaidzia;]Reikejo priesh Naujus metus paprasyt nes tuomet tikrai neturejau kur suns padet nes reikejo isvaziuot.Bet nzn kaip kiti bet kazkaip skolint savo augyntini ne man nes juk tai ne daiktas geriau tiesiog pasiziuret arba su sunymis kartu pabut.Pvz jai man db butu pasirinkimas as tikrai imciau kita suns veisle nes taip kaip studente esu tikrai neturiu daug laiko jam skirt o jis jo reikalauja.Lb daznai viska nuvogyneja ir drasko daiktus del to sedi bokse nes tada man ramiau.Nzn kaip pas kitus bet pas mane Hako nenuorama pastoviai kazka kramto ir dauzo namuose ir lb pavargstu nuo jo ir visiskai nenori klausyt.Pvz jo brolis Ivju daug ramesnis ir protingesnis.Visvien tai sunki veisle dar nebuvau susidurus su tokiu padariuku nes jis ne VA salia tikrai neis ir namie vienoj vietoj tikrai negules man su maniskiu tikrai dyd vargas nes kaip prisuktas
A prie ko čia meilė - nemeilė? Aš auuu daug ramiau palikčiau nei daugeliui kitų žmonių. O tenka gi kartais, va kaip ir tau naujakui Jei su Hako ryte gerą pusvalandį krosiuką prabėgtum, tada truputis dresūros, tada žaidimai su kitais šunimis, tada lėtas lėtas ėjimas "greta" - būtų ramesnis. Tikrai. Bruknė po valandos pas Avtuško miega pusę dienos. Pabandyk. Tiesa, o šeštadienį sesės pas Avtuško bus, gal prisijungsit?
Nežinau, Bruknė tai auksas, sakau, brokuota DAIIIIVAAAA, dvornią įtaisei mums

Old 03-01-2008, 22:49   #106
auuuu
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Vaiva View Post
Manoji tai brokuota (nu labai jau gerutė ir ramutė), bet turėsiu omeny O tai vis kyla minčių kur išlėkt savaitėlei. Ar tau ir savaitgaliui patiktų?
patiktu man ir savaitgaliui....tada galeciau namie ir tevus, ir kaimynus pagasdyt...
Old 03-01-2008, 22:51   #107
auuuu
Junior Member

pastebejimas is to, ka perskaiciau: csv buna dvieju rusiu: ramus ir sukalbami arba aktyvus..itin aktyvus....
kiek tas priklauso nuo suns, kiek nuo seimininko - dar sito va negalvojau....bet gal kada kokia diferencialine lygti ir isvesiu siai populiaciju saveikai apskaiciuoti....
Old 03-01-2008, 22:57   #108
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Quote:
Originally Posted by auuuu View Post
pastebejimas is to, ka perskaiciau: csv buna dvieju rusiu: ramus ir sukalbami arba aktyvus..itin aktyvus....
kiek tas priklauso nuo suns, kiek nuo seimininko - dar sito va negalvojau....bet gal kada kokia diferencialine lygti ir isvesiu siai populiaciju saveikai apskaiciuoti....
Musiet tau reik savaitgaliniam susitikime mūsų sudalyvaut Nes kai šunų ir šeimininkų daug, sunku atrinkt kas kieno, tai ir su lygtim sunkoka gali būti

Old 03-01-2008, 23:16   #109
auuuu
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Vaiva View Post
Musiet tau reik savaitgaliniam susitikime mūsų sudalyvaut Nes kai šunų ir šeimininkų daug, sunku atrinkt kas kieno, tai ir su lygtim sunkoka gali būti
prisiskaicius biofizikos ima atrodyt, kad nera nieko neaprasomo deferencialinem lygtim....ar kad kas nebuvo kodavas - dekodavimas....
Old 04-01-2008, 10:09   #110
vike
Member

Send a message via Skype™ to vike

Aš rimtai paskolinčiau tik va bėda, kad ne Vilniuje gyvenu.. Jaučiu visą savaitę ar savaitgalį linksminčiaus bet va ir vėl.. ar tu tikrai pajusi tai kas yra gyvenimas su csv per tokį trumpą laiką?
vike jest offline   Reply With Quote
Old 04-01-2008, 10:13   #111
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Quote:
Originally Posted by vike View Post
Aš rimtai paskolinčiau tik va bėda, kad ne Vilniuje gyvenu.. Jaučiu visą savaitę ar savaitgalį linksminčiaus bet va ir vėl.. ar tu tikrai pajusi tai kas yra gyvenimas su csv per tokį trumpą laiką?
Nu per savaitgalį gal ir ne, ale per savaitę pamatyt kaip elgiasi krūvio negavęs šuo, pavyzdžiui, tikrai galima

Old 04-01-2008, 13:03   #112
auuuu
Junior Member

Quote:
Originally Posted by vike View Post
manau, kad per savaite galima....paziureti kaip tu ir kaip suo su tavim tvarkosi....sese po sesijos kviete klaipedon, tai jei, per stebukla, si karta viska iskarto atsiskaitysiu, tai, jei busiu ten savaitike, priminsiu tau tavo zodzius....

(kaip kad ir apie katina ka sakei priminiau.. )
Old 04-01-2008, 14:35   #113
vike
Member

Send a message via Skype™ to vike

Gal ir galima aha, apie katiną pamenu, gėėėda.. bet jei atvarysi Klaipėdon, būtų labai smagu susimatyt, ir jei ką galėsiu paskolint šunelioką savo
vike jest offline   Reply With Quote
Old 04-01-2008, 16:10   #114
auuuu
Junior Member

vike, susimatyt reiks, nes turiu dar tamstai du diskus, kuriuos taip ir pamirsau atiduoti uzusaliuose....
va, dar pagalvojau, kad negaliu vaidzio imti...jis pradetu manes labai bijoti ir vengti...

tiesa, pamenu, kazkada daiva ir vaiva rase apie savo dienotvarke su sunimis....butu idomu dabar is visu isgirsti/isskaityti kaip prasideda, tesiasi ir baigiasi eiline diena....darbo ir savaitgalio....
Old 04-01-2008, 17:02   #115
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Send a message via ICQ to wolfin Send a message via Skype™ to wolfin

diena visa tokia pati -gal savaitgali ilgiau pamiegam-sunys miega tiek pat kiek ir as pasivedziojam paziurim TV, pavalgom, aplankom gimines ir artimuosius pasimokom nu niekuom tas gyvenimas nesiskiria

Laura, kentek, jau 7 menesiai, dar siek tiek ir bus geriau visi jie is to isauga, p.s. kt mazas suo darytu ta pati tik gal ne tokiais kiekiais

p.s. visu klausiam ar zino ar nori ar istvers, vieniems tai ne beda, kiti tai pergyvena, treti pabega ir suni pameta, zodziu visko siam gyvenime buna, ir ne visada norai atitinka realybe, taciau tik laikas parodo kas ir kaip siandien sunkiau rytoj lengviau-kas zino gal ir man teks kuri laika savo 2 beprociu kazkam "padovanot" laikinai, kol reikalus sutvarkysiu
Old 04-01-2008, 17:16   #116
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Quote:
Originally Posted by wolfin View Post
Laura, kentek, jau 7 menesiai, dar siek tiek ir bus geriau visi jie is to isauga, p.s. kt mazas suo darytu ta pati tik gal ne tokiais kiekiais
Iš asmeninės patirties galiu pasakyt, kad su taksais yra daug sunkiau

Quote:
p.s. visu klausiam ar zino ar nori ar istvers, vieniems tai ne beda, kiti tai pergyvena, treti pabega ir suni pameta, zodziu visko siam gyvenime buna, ir ne visada norai atitinka realybe, taciau tik laikas parodo kas ir kaip siandien sunkiau rytoj lengviau-kas zino gal ir man teks kuri laika savo 2 beprociu kazkam "padovanot" laikinai, kol reikalus sutvarkysiu
Tą hiperaktyvų mes JAMAM

Old 04-01-2008, 17:37   #117
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Vaiva-figuski seimos isskirt neleisiu-zmona irgi tadum vaziuoja kartu su vyreliu
Old 04-01-2008, 17:43   #118
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Quote:
Vaiva-figuski seimos isskirt neleisiu-zmona irgi tadum vaziuoja kartu su vyreliu

Kad Harka Vykio pani6kai bijo

Old 04-01-2008, 17:52   #119
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

nu tai cia jau tavo bedos
bet dziaukis-vyro nenuviliosiu, nes jis Harkai nepatinka , o ji pas mane eksperte siuo klausimu (patikrintas beja)
Old 04-01-2008, 22:04   #120
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Quote:
nu tai cia jau tavo bedos
Tai kad nematau čia bėdos

Quote:
bet dziaukis-vyro nenuviliosiu, nes jis Harkai nepatinka , o ji pas mane eksperte siuo klausimu (patikrintas beja)
Tai kad aš ir taip visiškai rami

Reply

Posting Rules