![]() |
![]() |
|
Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Vaivut, kokia kaina? Aš tai aišku, kad noriu, tik.. kaip visada vieną dieną turiu pinigų - kitą jau nebe, paskui vėl iš kur nors randas jų mano piniginėj, bet ir tai neilgam.. šiand va negalėjau nenusipirk dart'o.. man jo nereikėjo, ale..
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
25 eurai kol kas. Nėra baisiai daug. Jei ką tai gal aš uždėt galėsiu - užreginst taigi teks turbūt man. Jei LKD dirbs tarpušvenčiu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
aha, nedaug kaip ir.. dabar tik va klausimas kaip su LKD darbu.. įtariu, kad gali ir nedirbt
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
o ten kaip viskas duodama? kiekvienai klasei po CAC, ar tik vienam patinui, ir vienai kalei? (gali būt, kad jau klausiau kažkada
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
O kaip aš tave į winnerį reginau? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
tep tep, turiu omeny, kad man gali būt sudėtinga mumis užrėgint, nes Klp klube gi gali nesivargint, nes mes ne jų klubui priklausom, tai būt geriau jei tu užregistruotum savo klube
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
bimas.lt yra veisliu sarasas pagal fci skirstyma....kai kuriu yra ir nuotraukos....
sarllaosas: http://www.bimas.lt/veisles_foto.php...tos_eilutes=20 csv: http://www.bimas.lt/veisles_foto.php...tos_eilutes=30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
nuu man per technikine liepe pasikeist, nors siuvinet tikrai gerai moku, jau gi stazas neblogas
![]() ![]() na mes tuos vagootsaspits vadinam italu cekoslovakais ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Kiba technikins nesi praeidinejusi, taip, tikrina ir tai vienas is punktu kuriu zinok yra labai daug
![]() ![]() man geros kucios ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|