|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Piękne te Wasze bestie
. Marzena, czy Rudej przybyło trochę centymetrów w klatce z piersiami, czy jest tylko taka futrzasta? Wygląda na dorosłą i dorodną pannicę - i bardzo jej z tym "do twarzy".
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
love and terror
|
Quote:
troche futra ma, ale bardziej urosla jej klatka z piersiami... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
No to mam tapetę z Wilka na komputerku.
Cudo!!!! Pozdrawiam Bożena
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Marzenko czy Garuda ma zawsze takiego śmiejącego pysia? Ile ona ma w kłębie i czy znasz jej wagę. Chętnie porównam do Ereshki bo wydaje się na zdjęciach, że ją przeskoczyła. Ereshka ma 64/65 w kłebie i 29 kg wagi. Dawno razem nigdzie nie byłyśmy.
Pozdrawiam Bożena
|
|
|
#5 |
|
love and terror
|
tak
na przegladzie mlodych dostala 61 cm, wiec Eresh ma bardzo daleko a teraz nie wiem, musialabym ja zmierzyc chyba jak spi a wazy 24 kg Co do spotkania... Czas to zmienic szybko |
|
|
|
|
|
#6 |
|
love and terror
|
"wiec do Eresh" byc mialo.
Znow nie ma mozliwosci edycji tekstu? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wilczy Duch
|
Bożenko jak chcesz to przysle Ci w wiekszym formacie ;) Wiecej jest na: www.ishtar.zperonowki.pl
Marzena to ma byc tylko kilka zdjatek a nie sesja i przyznaje ze Ruda sie zmienila,oj zmienila, spowazniala ... Ishtar odwrotnie,nie wiem czy to tylko moje zludzenie,przy tych moich wielkich psiurach ale jakby zrobila sie delikatniejsza i wyładniała |
|
|
|
|
|
#8 |
|
love and terror
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wilczy Duch
|
Ehh jaka ja teraz jestem zła na tomoje "szczęście"
. Jestem w Dziwiszowie,dzie może śniegu nie ma,ale jest przepiękne czyste niebo,słoneczko bardzo mocno i cuuudownie świeci.. jest trawa się skrzy od zamarznietej wody,Baliz Ishtar wariują.. a ja.. nie mogę tego uwiecznić,bo nie wzięłam akumulatorka do aparatu![]() ![]() Ale widok jest naprawdę cudowny... Hmm.. ehh Ishtarka 63 miala w wkacje.. jak jesze u Ondreja z Lucka ją mierzyłyśmy.. Teraz musze dorwać miarke jak już się wychasają i zmierzyć.. |
|
|
|
![]() |
|
|