Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Žijeme s vlčákem...

Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků

Thread Tools Display Modes
Old 27-11-2007, 21:04   #15
luculda
Junior Member

luculda's Avatar

Send a message via Skype™ to luculda

Dobrý den,
jsem taky velký nadšencem tohoto plemene, chci si ho pořídit už dobrých 8 let. Vždycky jsem si ale myslela, že mu ale nemůžu poskytnout takové podmínky co potřebuje (život v bytě na sídlišti s rodiči) ale hlavně bych si na něj troufla. Takže jsem to vždy nechala uložené někde v hlouboko v srdci a jen slintala, když jsem jakékoliv čévečko viděla. Ale protože se svého snu nechci vzdát mám na vás dotaz. Myslíte, že bych mohla mít toto plemeno za těchto podmínek: pracuji jako vet. sestra (takže nepravidelná prac. doba, ale bydlím na ordinací v podkrovním byte), o chování psů se zajímám odmala, nyní mám 2 psy (zlatý retriever 11let, borderka 1,5 roku) se kterýma podnikám vše na co si jen vzpomeneme. Ráda ale občas jedu na delší dovolenou (asi 3 týdny) a nevím jak čévéčko nese takové odloučení (samozřejmě u lidí které zná odmala). Borderku jsem vychovala v kleci, je to možné i u čévéčka? Tak co myslíte, může mít takový člověk čs. vlčáka? Budu moc ráda, kdybych našla někoho kdo si se mnou vymění pár emailů. ([email protected])
Moc díky
bye Lucy
luculda jest offline   Reply With Quote

Posting Rules