|
|
|
|||||||
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#19 |
|
VIP Member
|
Amberka nie chce mimo,ze w Amberku jestem oblednie zakochana i Ela doskonale o tym wie
Taki jest wilczak moich marzen,- do czasu az dorosnie ten MOJ :P A nie chce, bo szczeniaki u nas sa ciut inaczej chowane od samego poczatku niz w Czechch i to jest wlasciwie cala tajemnica. Acha! No i Ela ( Eluniu Slonce nie zabijaj!) ma oczekiwania wobec przyszlego przewodnika dziecka Amberka i o ile one sa zroumiale dla mnie, powiem wiecj - tez mam takie plany , o tyle wiem,ze brania na siebie tak duzej odpowiedzilanosci przekracza moje "chcenie". Zbyt duzo doswiadczen ostatnimi czasy nauczylo mnie ni planowac zbyt pochopnie - nie wiem jak bedzie i nie chcialabym nikogo zawiesc. Moja suka tez miala byc super -hiper a wyszlo ze jest mieciutka i na zbytnie dociskanie sie nie nadaje - mam z nia to co mam i jestem zadowolona ale wyobraz sobie, ze 2 metry od placu, na ktorymm wilczaki cwiczyly obrone a czekjace rwaly sie ze one tez chca - Giga lezala w calkowity spokoju ignorujac doskonle szalejace psie instynkty Na zlot nie przyjade po 1. w nieiele mam urodziny i imininy Taty, po 2. w poniedzialek rano smigam n drugi koniec Polski na 4 dni na targi a wkend zapowiada mi sie na telefonie bo jeszcze konczymy pare projektow .....nijak sie nie da Ale bede czekala na wiesci i fotki no i bed tam nad wami krazyla w postaci zazdrosnego ducha pozdrawiam Gaga |
|
|
|
|
|