|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Wilczy Duch
|
Kamil ja jak juz Ci mowilam.. wedlug mnie tu chodzi o to ze on woli duze psy i Grejsik byla wtedy strasznie ruchliwa wiec tez nie dokonca dala sie dobrze obejrzec... No i kazdy musi zaliczyc statystyczna bardzo dobra :P
Ale doskonala powinna dostac i jestem pewna ze wowczas ona zostala by NSWR.. Ishtarka jeszcze za mloda.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
Kamil, co z tym podkasanym brzuchem ? Odrobiles prace domowa po Łodzi ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wilczy Duch
|
Odrobil,popieram,ale bez sierci i w skokach to sie wszytkiego mozna dopatrzec
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Kamil,
pogoogluj sobie, to znajdziesz trochę informacji na temat sędziego. Hoduje dogi - to właściciel węgierskiej hodowli "of Bacardi". Wilczaki sędziował chyba po raz drugi - ale tu nie dam głowy,bo może coś umknęło mojej uwadze.Uchodzi za sędziego ostrego, który często daje oceny bdb,a nawet dobre, dyskwallifikuje psy "niezdyscyplinowane". Więc nie frasuj się , bo jaka Grejs jest - każdy widzi .
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
No po dogach to wilczak z pewnoscia ma za plytka klatke piersiowa
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
The Grim Reaper
|
no to już mi sie zapaliło światełko
|
|
|
#7 |
|
Wilczy Duch
|
Kamil i to jest najlepsza postawa. Zawsze trzeba kochac co sie ma,a Ty w dodatku masz pieknote ( mam tez to jej zarabiste zdjecie,byska co ostatnio zrobilam
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
VIP Member
|
Panowie, radosna tworczosc niektorych sedziow owocowala juz "brakiem brody", "brakiem maski" (dodam, ze u psa z bardzo dobra maska
|
|
|
|
![]() |
|
|