|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Ososbiscie, nie bralabym suki w te najgoretsze, plodne dni. W pozostalym okresie cieczki- czemu nie? W tym roku mialam do czynienia bardzo blisko z takimi sytuacjami. W Łodzi Chey mi probowal podczas biegu zejsc z ringu, jak sie pozniej okazalo do cieknacej suki. Ale bez przesady- wszystko jest do opanowania Oczywiscie, jesli ktos nie daje sobie rady z psem to moze miec pretensje, jesli ktos przegra to moze pozniej mowic, ze to z powowdu cieknacej suki. Tego musisz miec swiadomosc. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Nie wiem jak to będzie do niedzieli, ale z pewnością nie będą to dni płodne. Może kupię jakiś antyzapachowy spray itp no chyba, że wszyscy że ktoś napisze że sobie nie życzy, to suka sobie odpocznie, a ja nadgonie zaległości w pracy Dzięki za odpowiedź p.s. napisałem w tej sprawie do organizatorów, ale jeszcze nie przyszła odpowiedź |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Galicyjski Wilk
|
U wilczaków cieczka trwa tak długo że byłoby bardzo ciężko nie wystawić suki z cieczką. Gaga ma w 100% rację lepiej nie jechać na wystawę gdy suka ma właśnie płodne dni, po co Ty sie masz szarpać i inni właściciele psów.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
|
Quote:
ale jak nie, to rzeczywiście nie ma co jechać pzdrw |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
Dewi, ktora jakas-tam-cieczka miala od ok miesiaca nie byla dla Cheya specjalnie atrakcyjna. bawily sie jak zawsze, co najwyzej Chey sprawdzal stan atrakcyjnosci kolezanki
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
hmmm ale i w plodne dny warto jiechac ...no gdzie jiesli nie na wystawe klubowej mozna znalesc tyle fainych facetow.ja w takim przypadku pojiechalam i...mysle ze nawet wystawilam suke (nooo lata w kynologii robia swoje
no 2 in 1 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
VIP Member
|
I u nas hostoria odnotowala takie przypadki. Amber przeciez kryl Pegi na wystawie
Wojtek spytal o "spoleczne przyzwolenie" i tak umiarkowanie to mozna wlasnie omijajac te plodne dni. Bez hardecore'u Ale juz wczesniej pisalam i powtarzam, majac samca oosbiscie daje przyzwolenie byle z mysleniem o innych |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
aha, Gaga zgadzam sie
tylko ja w takim przypadku ze swoja suka jiechalam...ale moze to te 000 km robia swoje po drugie TRZEBA wiedziec co i jak robic zeby byz DOBRYM czlowiekiem, ktory nie bedzie robic problemow dla innych t.z. nie pchac suki pod nosem wszystkich a ...spokojne i cicho zrobic to co trzeba i tyle |
|
|
|
![]() |
|
|