|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Wilczy Duch
|
Nie boj sie bedzie dobrze,jak jeszcze zobaczy swego, a to napewno wyczuje i wilczaka drugiego rozpozna,bo one sa zdolne
p.s. nigdy nie widziala? chyba nie byla na ringu,bo przeciez bylas w czestochowie,ale to bez Cory? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Licho nie śpi...
|
Będziemy z Alutkiem, Norbert z Aprilką chyba też.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wilczy Duch
|
No to super! Konkurencja bedzie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wilcza Saga
|
A kto będzie w klasie szczeniąt nie licząc mnie i Cory???
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wilczy Duch
|
Moze ktos z miotu "J" albo z Silver Power.. no i jeszcze zostaja szczeniaki z Polskiego Dworu .. Wiec raczej powinien sie ktos jeszcze stawic..
Jka ktos ma daleko,a trase ma przez Piotrkow lub okolice to w domciu moge przenocowac(teraz juz jest spokojniej na osrodku).
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 10-10-2007 at 19:36. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Szczeniaczki z Silver Power jeszcze za malutkie wiekiem. Dopiero w drugiej połowie grudnia będą z nich wystawowe szczeniaczki, na razie to jeszcze baby a niestety na Polskich wystawach to tylko chyba łódzka wystawa pasterskich taką klasę ma.
Ja chętnie wszystkim, którzy nie znają Ereshki przedstawię moją panienkę . Ci co ją znają wiedzą, że gdyby na wystawach przyznawano tytuł "Największej awanturnicy wystawy" to Ereshka ma go na 100%Ponadto, jej temperament jest wprost proporcjonalny do miłości do Maxa więc jego na wystawę nie zabieram, po co ma Ereshka odgryźć głowę konkurentkom , bo po prostu jest moja.
|
|
|
#7 |
|
love and terror
|
hyh, Eresh jest fajna.
Ty wiesz, ze czasem Garuda mi ja coraz bardziej przypomina? charakterki to jakos podobne maja... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wilczy Duch
|
Bozenko doskonale Cie rozumiem
|
|