Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Mimo téma

Mimo téma O všem a o ničem - aneb jak příjemně strávit volný čas...

Thread Tools Display Modes
Old 16-08-2004, 10:36   #4
Fianna
Junior Member

Fianna's Avatar

Send a message via ICQ to Fianna

Gara Jaka: No to je jasný. Já nikterak neodsuzuju mladší, ani starší, jen mě zajímala průměrná věková hranice.

Mám takový pocit, že ve svých 13 jsem byla na cvičáku suveréně nejmladší a to náš vlčák poslouchal na slovo.

Myslím, že o lásce ke zvířatům snad "tady" nemusím ani mluvit, ny a co se týče nálad psů, poslední 4 roky jsem měla smečku dvou leonbergrů a jednoho nalezenečka (šílená atletka a méďové, když se rozhodnou, tak taky dovedou svý

He he, přidám jednu historku - když nám umřel NO, doma se hlasovalo co si pořídíme dál, já jsem byla suveréně pro huskyho, nebo něco jinak vlkoidního, ale přehlasovali me 4:1 ve prospěch leonbergra. No co se dalo dělat. Časem jsem vyrazila s Airin na cvičák (tak se bude jmenovat i moje fenka poslouchala na slovo, nerada trhala, ale taky si kousla.
I jednou se mamka rozhodla, že si jako ten cvičák taky vyzkouší. Naprosté veselí nastalo, když na začátku běhali do kruhu a opakovali jednoduché povely. Airin to moc nebavilo, protože už to znala a přišlo jí pitomý si pořád sedat a lehat, když už mámě sakra ukázala, že to zvládá na poprvý. A tak mamka zavelela "sedni", "lehni" a bylo. K všeobecnému pobavení se jal pomáhat i instruktor, přičemž na pohled "no tak, mě už to nebaví, tak mě nechte na pokoji, jo?" snad nadosmrti nezapomenu. A když si potvora všimla, že na ní všichni koukaj, rozplácla se tam ještě víc a instruktor s mámou s ní nemohli hnout (takhle okázalou ignoraci jsem neviděla pškně dlouho a pak se jakoby nic sebrala, doběhla ke mě a s kukučem "tak jako budem cvičit, nebo co?" se přede mnou posadila
Po úvodní estrádě k pobavení všech jsem zbytek docvičila já a mámu už tam nikdy nikdo neviděl )) (p.s. ona totiž neznala tajnou fintu fň "já mám dobrotu a pejsek to pro mě rád udělá" - co jinýho by taky mělo platit na vysavač typu leonbergr

No dost žvanění, pro ty koho to zajímá - aby to bylo fér - je mi 22 a táhne mi na třiadvacet (koncem roku
Fianna jest offline   Reply With Quote

Posting Rules