|
|
|
|||||||
| Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
VIP Member
|
SERDECZNIE WITAMY!
Widze, ze powoli kompletuje sie tutaj cala rodzinka...
|
|
|
#2 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Dzien-do-bry
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Witamy braciszka!
Spory piesuszek! Ciekawa jestem jak teraz wygląda (moim zdaniem te diabełki zmieniają się codziennie) i ile waży! Był w końcu chłopak największy! Mamy nadzieję z Mentallem na jakieś spotkanie niedługo! pozdrowienia! Hexeann & Mentall |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
no to i my i my
się dołączamy do rodziny !!!witamy Minorka i Mentalla - naszego Barusia (alias Mortona) braciszków. ![]() jacy oni się wydają podobni... czy charakterki równie trudne ,czy tylko nam sie trafił mały diabełek ?Nie mogliśmy byc w łodzi niestety ,ale mamy nadzieję ze uda nam się niedługo spotkać w rodzinnym Silver- powerowym gronie ![]() A teraz troche zdjęć od nas tu Bari ma 2 miesiące - kiedy to było... ![]() ![]() tu 3 miesięczny : ![]() ![]() ![]() ach te uszy ![]() ![]() a tu ma 3,5 miesiąca ![]() ![]() jak zrobię jakieś aktualne zdjęcia to wstawimy pozdrowienia i całuski - monia , konrad i bari |
|
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
Witamy kolejne maluszki, na zdjęciach widać jak szybko rosną
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Witamy Barusia,
cieszę się że się pojawiliście na gforum i mam nadzieję na spotkanie z tatusiem w realu Pozdrawiam Bożena z Maxem i Ereshką
|
|
|
#7 |
|
Wilczy Duch
|
Hello!!! Mam nadzieje ze bedziecie tu dawac czeste relacje z postepow,mlodych
Ale fakt rosna,oj rosna.. a jescze nawet na zdjeciachw idac ta taką szczenięcą siersc.. jej.. |
|
|
|
![]() |
|
|