| 

| 

| 
	|||||||
| Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... | 
| 
		 | 
	Thread Tools | Display Modes | 
| 

| 
		#7 | 
| 

Senior Member 

| 

Hej ta wiadomosc to dla mnie szok!!! 

mam nadzieje ze po prostu dala Wam w kosc i napisaliscie to w zlosci Halla jest milym psiakiem, ale trudno oczekiwac zeby byla calkiem zsocjalizowana jesli: -pierwsze 4 miesiace zycia spedzila w kojcu (wilki odbiera sie w 3 dniu a psy w 7 tygodniu) -wiekszosc zycia spedza z cala banda psia(szwajcar bialy, borzoj,cos tam jeszcze) Moze nie byla przyzwyczajona we wlasciwym czasie do zostawania i teraz trzeba jej wybudowac solidny kojec na czas jak wychodzicie? Albo taka klatke jaka jest u Kamy? ladna i nie do sforsowania Wierze ze sie nie poddacie jednak, bo kolejna zmana domu jeszcze bardziej zaburzy jej swiat Ja mialam taka podobna sytuacje z Ava, tez mialam jej dosc bo ciagle uciekala, niszczyla mi w domu, kradla jedzenie Problem sie skonczyl jak ma swoja bude , swoj kat, do domu wchodzi malo. Chodzi na spacery i jezdzi ze mna wszedzie. Ale po spacerze jest buda i nie daje jej szansy nic zniszczyc ani uciec. Teraz moje uczucia dla Avy tez sa lepsze Sprobujecie!!!  | 
| 
		 | 

| 

| 

|