![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ja bym bardziej przychyliła sie do wypowiedzi Daivy
mały ciągle za nami chodzi i cały czas nas bacznie obserwuje szybko się uczy jest niesamowitym przytulasem Bardzo szybko było widać u niego w którym miejscu hierarchii się znajduje i nie jest to na samym końcu ![]() Mam Maria nadzieje że to co piszesz o uczeniu nie sprawdzi się ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
A ja sie zastanawiam jak szybko w zygzakowatym swiecie czlowiek znajdzie wazne miejsce. Bo poki co to maly ma wszelkie dane aby to psy byly najwazniejsze
![]() ![]() ![]() Kombinatorstwo malucha jest mi znane jak i wrazliwosc.. on, z moich bardzo krotkich z nim kontaktow jest podobny do Cheya.. czlowiek musi go przekonac, ze jest super. Wrazliwosc na gesty jest niesamowita. To bylo kiedys starsznie trudne jak Z Joanna uczylysmy sie wlasnych psow. Dewi reagowala zupelnie inaczej niz Chey. Wiec proby porownawcze wypadaly blednie. Wnioski tez. Ja tylko podpowiem.. chlopak jest delikatny ![]() Jak juz wrociliscie z wygnania to licze na zdjecia.. tylko najpierw poprosze Przemka zaby naprawil Wasza galerie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
A ja bym wolała, żebyś swoimi oczami nam go pokazywala
![]() To bardzo ciekawy szczeniak, ale i indywidualność. Na razie nie zna granic, a ja myślę, że nie może ich bezpiecznie poznać, bo nie może się z wami jasno, czyli po psiemu komunikować. Wilczak dzieciak, jak to dzieciak, zaczyna pokazywać się ze swoich różnych stron po jakimś czasie, prawda? Nie wierzę, żebyście mieli dom dog-prove i żebyście zabierali go na zajęcia na wiele godzin w ciągu dnia. A swoją drogą niby dlaczego mielibyście mieć łatwo? ![]() Dużo jest takich "tajnych" komunikatów. Ty na razie obserwuj ![]() maria i wufi |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|