|
|
|
|||||||
| Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Wilczy Duch
|
Tak,to bardzo wazne by rodzice,a potem i ich dzieci byly badane na dysplazje,choroby oczow itp. Jak i kwestja bonitacji,ktora najlepiej pomaga rozstrzygnac spory co do wzorca rasy...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wilczasty : Foto
|
Niechce wyjść znowu na tego sceptycznego ale HD a tym bardziej bonitacja obowiązkowo hmmm. Po założeniu klubu jakieś 5-lat może więcej uda się to wprowadzić jako obowiązkowe
|
|
|
#3 | |
|
VIP Member
|
Quote:
A ZKwP tez nie jest przeciwko niczemu co pomaga polepszyc zdrowie psow... A co do bonitacji... Nie wszystko na raz...
|
|
|
|
#4 |
|
VIP Member
|
Daniel, ja tez nie jestem specjalna optymistka ale jakies cele trzeba miec aby do nich dazyc
Lista jest calkiem spora i powoli, po kolei .. kto wie? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wilczy Duch
|
Nawet jesli za 5 lat to jak mowi przysłowie : "Lepiej późno niż wcale.."
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Wilczasty : Foto
|
Quote:
|
|
|
|
#7 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
jiesli co to sparcie litewskego kluba macie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wilczy Duch
|
Wedlug mnie,trzeba sie o to starac,bo im mniej wilczakow tym bylaby wieksza kontrola jakie psy i suki sa rozmnazane,bo coz z tego ze bedzie ich 1000,jak potem sie okaze ze dajmy na to polowa ma problemy ze stawami??? Przeciez to bedzie bardzo rzutowac na rozwoj rasy w naszym kraju, przynajmniej....
|
|
|
|
![]() |
|
|